Moja-Lekarna.com| Spletna lekarna LekarneŽužemberk

Iskanje izdelka:
Izbrali ste:Kozmetika in higiena -Kozmetika -Kozmetika - znamke -Avene - Avene TriAcneal krema, 30 mL
Akcija
Avene TriAcneal krema, 30 mL
Za ogled Fb, twitter ter drugih ocen se prijavite
Oceni in komentiraj

Ocena izdelka:
Ocenjevanje in komentiranje izdelkov je omogočeno samo registriranim uporabnikom.

Še niste član spletne lekarne? Postanite to še danes.

Registracija je hitra in enostavna>>
50
13.71

Avene TriAcneal krema, 30 mL

Uporablja se na nečisti koži z aknami v dobi adolescence in v odrasli dobi.

Kakšno kožo imate in kateri tip izdelkov Avene bi bil primeren za vas>>

Redna cena:
13,71EUR
Potrebujete pomoč?
» Vprašajte nas
BONUS TOČKE:0
Ponavljajoč nakup (Več)
Izdelek mi pošljite:

Akcija

Pozor: ta artikel je del sledeče akcije


Blagovna znamka:

AveneVeč informacij o izdelku...


Izdelek je v akciji:
, ki je aktivna oddo

Namen:
uporablja se na nečisti koži z aknami v dobi adolescence in v odrasli dobi.
Lastnosti:
Efectiose, nova aktivna sestavina, patentirana v raziskovalnih laboratorijih Pierre Fabre, regulira dotok mediatorjev, ki so odgovorni za povečano reaktivnost kože in nastanek vnetja. Glikolna kislina ima na površini kože učinek pilinga in odstranjuje nepravilnostiter kožo naredi občutno bolj gladko. Retinaldehid uravnava poroženitev in preprečuje nastajanje nepravilnosti, ščiti obstoječe akne pred vnetjem in s tem preprečuje nastanek brazgotin. Avene termalna voda nudi ugodje, zmanjšuje reaktivnostcelic, blaži draženje.
Način uporabe:
Triacneal zvečer nanesite na suho kožo, ki ste jo prej očistili z gelom za čiščenjeCleanance.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem
Najprej vzemite paracetamol

Številne študije kažejo, da so pripravki s paracetamolom blagi do prebavil in varni ter učinkoviti za dolgotrajne bolečine. Varen odmerek je do 4000 mg na dan če ga jemljemo v skladu z navodili. Vendar ne jemljite paracetamola v povezavi z zdravili proti prehladu in gripi, ki ga vsebujejo. Prevelik odmerek lahko namreč okvari jetra.

Počasi preidite z aspirina, naproksena ali ibuprofena V neki študiji so ljudje, ki so v treh mesecih postopno prešli s teh vsakodnevnih NSAR na paracetamol, poročali, da med prehodom niso občutili nobenega povečanja bolečin.

Razmislite o NSAR za kratkotrajne potrebe

Ta zdravila niso priporočljiva za ljudi, ki jemljejo vsakodnevne nizke odmerke aspirina za zaščito srca, imajo želodčne razjede ali jih ogrožajo srčne težave. Če pa ne sodite v nobeno od naštetih kategorij, je nekaj dnevno jemanje najnižjega še učinkovitega odmerka NSAR navadno varno in lahko pomaga zmanjšati otekanje in vnetje ob artritisu.

Vtrite si mazilo s kapsaicinom

To je sestavina, ki daje feferonom pekoč okus in lahko pomaga obvladovati bolečine. Mazila, ki jih lahko kupite v prosti prodaji, tako močno dražijo živčne končiče, da možgani pozabijo na bolečino
v sklepu.


Vir: Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010,www.emka.si
Benigna hiperplazija prostate (BHP) je del normalnega staranja moškega. ...več »
Sporočamo, da so Humana mleka sedaj še dostopnejša v prav posebni prodajni akciji: 1 mleko kušiš, 1 prejmeš GRATIS. ...več »
Rdečica nastane zaradi razširjenih žilic, ki so izgubile sposobnost, da bi se po začasni razširitvi skrčile nazaj v prvotno stanje. ...več »
Revmatoidni artritis je najbolj pogosta vnetna revmatska bolezen, ki prizadene 1 odstotek prebivalstva, kar trikrat pogosteje pa zbolevajo ženske. ...več »


Svetuje vam:
Lukanc Maja,mag. farm.

Sorodni artikli

/images/Jamieson-podstran.jpg http://www.moja-lekarna.com/previewCampaignOfUser.aspx?id=48 Jamieson akcija26/09/201417:30