Moja-Lekarna.com| Spletna lekarna LekarneŽužemberk

Iskanje izdelka:
Izbrali ste:Mama in otrok -Dojenčki in otroci -Nadomestna mleka in prehrana - Aptamil Comfort Pronutra+ 1 adaptirano mleko, 400 g
Akcija
Aptamil Comfort Pronutra+ 1 adaptirano mleko, 400 g
Za ogled Fb, twitter ter drugih ocen se prijavite
Oceni in komentiraj

Ocena izdelka:
Ocenjevanje in komentiranje izdelkov je omogočeno samo registriranim uporabnikom.

Še niste član spletne lekarne? Postanite to še danes.

Registracija je hitra in enostavna>>
Mnenje0% - 100%
1. Grozno
2. Slabo
3. Povprečno
4. Dobro
5. Izjemno
 • Hermina,
  05.03.2013
  Mleko je primerno kot nadomestek za dojenje. Naš otrok ga je dobro prenašal. Odpravlja tudi zaprtje pri dojenčkih. Edino je malo gostejše kot Immunofortis zaradi česar smo morali uporabljati večji cucelj.
  Vam je bil ta komentar v pomoč?
  da
  ne
  (1 ljudem se zdi ta komentar koristen,0 ne)
541
10.52

Aptamil Comfort Pronutra+ 1 adaptirano mleko, 400 g

Samostojna hrana za dojenčke od rojstva naprej.

Redna cena:
10,52EUR
Potrebujete pomoč?
» Vprašajte nas
BONUS TOČKE:0
Ponavljajoč nakup (Več)
Izdelek mi pošljite:

Akcija

Pozor: ta artikel je del sledeče akcije


Blagovna znamka:

MilupaVeč informacij o izdelku...


Izdelek je v akciji:
, ki je aktivna oddo

Aptamil Pronutra+ 1 adaptirano mleko vsebuje sledeče komponente:

Delno hidrolizirane beljakovine
   * Prebiotični oligosaharidi
   * LCP Milupan
   * Nukleotidi
   * Rastlinska maščoba
   * Brez glutena
Mlečna formula za uravnavanje prebave rešuje
   * kolike,
   * krče,
   * zaprtje,
   * ostale manjše prebavne težave.
Definicija in lastnosti
Aptamil Pronutra+ 1 je primeren kot samostojna hrana za dojenčke od rojstva naprej. Zaradi nerazvitosti prebavnega sistema imajo dojenčki v prvih mesecih starosti pogosto težave s prebavo. Le-te se kažejo v obliki kolik, krčev, zaprtja ali pa dojenčki kako drugače pokažejo znake neugodja.

Aptamil Pronutra+ 1 zagotavlja boljšo prebavo in dobro splošno počutje dojenčka.

Vsaka mati želi zaščititi svojega dojenčka in mu dati najboljši začetek v življenje. Žensko mleko vsebuje naravne, lahko topne vlaknine s prebiotičnimi lastnostmi, ki vzpodbujajo zdravo prebavo in otrokovo naravno odpornost in nukleotide – semi esencialna hranila, ki so verjetno potrebna za hitro rast in obnovo celic, pomembna pri razvijajočem se imunskem sistemu.

Beljakovinedelno hidrolizirana sirotka
 1,3 g/100 ml obroka
Maščobe
3,5 g/100 ml obroka

• nasičene: 1,5 g/100 ml obroka
 • enkrat nenasičene: 1,4 g/100 ml obroka
 • večkrat nenasičene: 0,6 g/100 ml obroka
Ogljikovi hidrati7,1 g/100 ml obroka

Sestavine
koncentrat hidroliziranih beljakovin sirotke, rastlinska olja, laktoza, poli-fruktoza, škrob, vlaknine (galaktooligosaharidi, polifruktoza), ribje olje, kalijev dihidrogen fosfat, natrijev klorid, kalcijev klorid, holin klorid, vitamin C, tavrin, natrijev L-askorbat, nukleotidi, nikotinamid, L-karnitin, L-tirozin, sojin lecitin, cinkov sulfat, manganov sulfat, retinil palmitat, DL-alfa tokoferol, tiamin hidroklorid, riboflavin, cianokobalamin, holekalciferol, piridoksin hidroklorid, železov sulfat, Dl-alfa tokoferil acetat, inozitol, folna kislina, bakrov sulfat, D-biotin, D-pantotenat, kalijev jodid, fitomenadion, natrijev selenit.
Pomebno obvestilo

   * Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne mlečne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom.
   * Steklenička za hranjenje naj ne bo otroku nadomestilo za dudo»tolažilko«. Aptamil Comfort 1 namreč vsebuje ogljikove hidrate (npr. mlečni sladkor in škrob), kateri ob pogostem ali stalnem kontaktu z zobmi lahko povzročijo zobno gnilobo in druge s tem povezane težave. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije. Svetujemo, da najkasneje po prvem letu starosti otroka navadimo piti iz skodelice.
Uporaba
Aptamil Pronutra+ 1 je primeren:

   * Če ima otrok po hranjenju s katerokoli adaptirano mlečno formulo krče, kolike, zaprtje ali kaže druge znake nelagodja, potem vam predlagamo mlečno formulo za lažjo prebavo Aptamil Pronutra+ 1;
   
    * Kot samostojna hrana za dojenčke od rojstva naprej;
   
    * Kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča.

Svetujemo, da je otrok vsaj do 18. meseca starosti hranjen z začetnim oziroma nadaljevalnim mlekom (po dopolnjenem 6. mesecu starosti svetujemo Aptamil Pronutra+ 2, po dopolnjenem 12. mesecu starosti pa Aptamil 3).

Sestava Aptamil Pronutra+ 1 ustreza evropski smernici o otroški mlečni hrani.
Priprava in doziranje
Količino in število obrokov prilagodimo potrebam vsakega otroka posebej. Dojenček praviloma potrebuje dnevno 150–170 ml hrane na kilogram telesne teže. Odvisno od starosti otroka in od tega, kako hrano prenaša, se dnevna količina porazdeli na 6 do 12 obrokov.
Standardna raztopina:

13,8 g Aptamil Pronutra+ 1 in 90 ml vode je 100 ml pripravljenega obroka. Do vrha napolnjena in z nožem poravnana priložena merica vsebuje cca. 4,6 g Aptamil Pronutra+ 1.

   * V tabeli so natančna navodila za pripravo obroka:
Za en obrok potrebujemoKoličina obroka v ml
Aptamil 1
Količina vode v mlŠtevilo meric
903100
1204130
1505165
1806200
2107235

Pakiranje
neto 400 g
Medicinski posegi
Odprtina, ki nastane pri carskem rezu - pri rezu ali trganju s prsti - je velika nekaj centimetrov. Dolgi rezi se ne uporabljajo v primerih, ko že obstaja dolgi rez.

Otrok se rodi tako, da se najprej potisne sečni mehur porodnice navzdol, maternico se spodaj prereže in se jo s prsti razširi.

Po odstranitvi posteljice in jajčnih ovojev se maternico in trebušno steno zašije.

Vir: Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009
Benigna hiperplazija prostate (BHP) je del normalnega staranja moškega. ...več »
Sporočamo, da so Humana mleka sedaj še dostopnejša v prav posebni prodajni akciji: 1 mleko kušiš, 1 prejmeš GRATIS. ...več »
Rdečica nastane zaradi razširjenih žilic, ki so izgubile sposobnost, da bi se po začasni razširitvi skrčile nazaj v prvotno stanje. ...več »
Revmatoidni artritis je najbolj pogosta vnetna revmatska bolezen, ki prizadene 1 odstotek prebivalstva, kar trikrat pogosteje pa zbolevajo ženske. ...več »
Preverite še kdaj...
Kmalu bomo tudi k temu izdelku dodali še dodatno bonusno ponudbo!


Svetuje vam:
Lukanc Tanja,koncesionarka

Sorodni artikli

/images/Jamieson-podstran.jpg http://www.moja-lekarna.com/previewCampaignOfUser.aspx?id=48 Jamieson akcija26/09/201417:30