x
Vse kategorije
Pure Altitude kremni serum za obraz, 30 mL
Pure Altitude kremni serum za obraz, 30 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Pure Altitude kremni serum za obraz, 30 mL

Proizvajalec: Pure Altitude
Razkošni serum koži povrne mladosten sijaj.
Brezplačna poštnina!
Cena: 52,92 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaserum, serum

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Razkošni serum koži povrne mladosten sijaj. Močan koncentrat s močnimi anti-aging sposobnostmi zgladi drobne gubice. Temelji na kompleksu gorskih zelišč, planiki, davidovi budleji, angeliki in divjem pelinu, ki so odporni na ekstremne vremenske razmere. Ostale aktivne sestavine v kremnem s vplivajo na sintezo aquaporina, da bi zagotovili optimalno hidratacijo in čvrstost kože. Čista in osvežilna voda iz srca Alp oskrbi kožo s potrebnimi minerali in zagotavlja optimalno vlago. Olje, pridobljeno iz stebel vrtnice, pa kožo nahrani z dragocenimi omega 6-mašeobnimi kislinami.

Uporaba

Zjutraj in zvečer nanesite na celoten obraz, vrat in prsi.

O kozmetiki Pure Altitude

Navdih izdelkov Pure Altitude za močno in učinkovito delovanje izvira iz gorskih rastlin. Pure Altitude združuje dobre lastnosti rastlin, ki so nabrane v samih gorskih vrhovih. Poglavitna roža med gorskimi cvetlicami je planika. Izbrana je bila kot sestavni del izdelkov Pure Altitude, saj je močan antioksidant, obogaten z minerali ter dober vlažilec. Planika je, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu naravnemu sistemu samoobrambe, odporna na izjemno nizke temperature in izredno močno sončno svetlobo. Izvleček planike v izdelkih Pure Altitude kožo okrepi, zaščiti, obnavlja in navlaži.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Če učenje pojmujem kot celostno dogajanje, ga lahko opišem na podoben način, kot sem opisal osebnost, tj. kot preplet treh razsežnosti. Tudi pri opredeljevanju učenja lahko prvo razsežnost mirne duše poimenujem kot telesno, saj se nanaša na gibalno-čutno dejavnost, ki je zasnova mišljenja. Tudi drugo razsežnost učenja lahko brez pomislekov pojmujem kot duševno, saj se nanaša na čustvovanje, mišljenje in razumevanje, tj. na matematično-logično povezovanje, ki je pri človeku osrednja (ne pa edina!) lastnost učenja. Tretja razsežnost je v širšem pomenu besede duhovna, saj se nanaša na jezik in s tem na sporočanje o doživljanju, vrednotenju in smislu učenja, ki preko jezika postane ozaveščeno dogajanje. Gre torej za preplet, ne za seštevek treh razsežnosti, saj se s prepletanjem oblikujejo vedno nove vsebine. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaserum, serum

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.