x
Vse kategorije
The All in One proteini, 3000 g + 500 g GRATIS
The All in One proteini, 3000 g + 500 g GRATIS
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

The All in One proteini, 3000 g + 500 g GRATIS

Proizvajalec: The nutrition

The All in One proteini predstavlja idealno mešanico štirih najpomembnejših virov beljakovin. Vsebuje najvišje kakovosten izolat sirotke, pridobljen z najnovejšim revolucionarnim postopkom ultra-filtracije.

Cena: 60,19 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Mišice so sestavljene iz beljakovin. Zato je za izgradnjo in obnovo mišičnega tkiva potreben primerno visok vnos različnih beljakovinskih virov, kajti brez le-te kljub optimalnemu treningu nikoli ne bomo dosegli želenih ciljev - večjih, močnejših, hitrejših in vzdržlivejših mišic.
 
Vsak vir beljakovin ima drugačno amino kislinsko strukturo. Nekatere beljakovine vsebujejo več določenih amino kislin, medtem ko so druge amino kisline, prav tako pomembne, zastopane v manjši količini. Vendar pa amino kisline delujejo na principu sinergije, kar pomeni, da v medsebojnem sodelovanju učinkujejo veliko bolje kot vsaka sama zase. Zato je izrednega pomena, da se vseskozi v telesu nahaja čim večja količina različnih amino kislin, kar pa lahko zagotovimo samo z uživanjem različnih virov beljakovin. To je edini način, da dosežemo optimalne pogoje za mišično rast ter obnovo.

The All in One proteini predstavlja idealno mešanico štirih najpomembnejših virov beljakovin. Vsebuje najvišje kakovosten izolat sirotke, pridobljen z najnovejšim revolucionarnim postopkom ultra-filtracije, ki odstrani vse nečistoče, hkrati pa ohranja izredno pomembne mikrofrakcije popolnoma nedotaknjene, sirotkin koncentrat, kalcijev kazeinat in jajčni albumin.

The All in One proteini so obogateni z dodatkom razvejanih amino kislin BCAA, amino kislino L-glutamin ter pomembnim L- karnitinom. Poleg tega ga od ostalih podobnih izdelkov loči visoka vsebnost sirotkinega izolata, ki ima najvišjo biološko vrednost od vseh beljakovinskih virov in 100% jajčnega albumina.
 
Z visoko vsebnostjo di in tri peptidov The All in One proteini odlično vplivajo na organizem. Hkrati pa The All in One proteini ne vsebujejo praktično nič maščob, kar omogoča hitro vsrkanje brez nepotrebnih obremenitev želodca ter dodatnih kalorij.

The All in One proteini so kombinacija beljakovin, ki vsebujejo največje količine esencialnih amino kislin ter razvejanih amino kislin BCAA.

Navodila za uporabo: Zmešajte 1-3 merice izdelka z vodo, mlekom ali jogurtom.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Rak trebušne slinavke

Odločitve s pomočjo zdravnika
Operacija. Če se tumor še ni preveč razširil, ga je mogoče operativno v celoti odstraniti. Pri tem gre večinoma za velike posege, pri katerih se - glede na lego tumorja - odstrani tudi dele želodca, žolčnik, dvanajstnik in eventualno tudi vranico in bezgavke. Temu primerno je po operaciji pričakovati težave s prebavo v različnem obsegu.

Inzulin. Po delni ali popolni odstranitvi trebušne slinavke nastane pomanjkanje inzulina in s tem povečana možnost za nastanek sladkorne bolezni. Prizadeti si morajo zato, tako kot drugi sladkorni bolniki, injicirati inzulin.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.