Eye Care anti aging krema za okoli oči, 15 mL

<p style="text-align: center;">Uporabite revolucionarno anti - aging kremo za okoli oči.</p>

Uporabite revolucionarno anti - aging kremo za okoli oči.

485942 12487

Ocene in mnenja

Opis

Pravijo, da oči zrcalijo dušo, dovolite si, da bo vaša skrivnostna in mikavno dehteča. Uporabite revolucionarno anti - aging kremo za okoli oči. Krema z nemastno teksturo lahke kreme, je bogata z morskim kolagenom ter elastinom. Obogatena je s sestavinami naravnega vlažilnega faktorja ali NMF. Predelu okoli oči vidno vrača prožnost, elastičnost in tonus.

Uporaba

Kremo uporabljajte zjutraj in zvečer na temeljito očiščeni koži. Nanesite jo na območje okrog oči ter jo vtrite z nežno masažo v počasnih krožnih gibih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Motnje v delovanju ščitnice

Kako postavimo diagnozo?
V diagnostiki motenj v delovanju ščitnice zavzema pomembno mesto anamneza. Zdravnik bo pogosto lahko že iz opisa bolnikovih težav ugotovil, za kakšno motnjo gre. Pogovoru sledi klinični pregled s tipanjem ščitnice in laboratorijsko določanje nivoja ščitnice stimulirajočega hormona (TSH) in, če je potrebno, tudi ravni ščitničnih hormonov v krvi. Pri ugotovljenem hiper- ali hipotiroidizmu bo bolnik napoten še k tirologu zaradi ultrazvočne preiskave ali scintigrafije ščitnice, ki prikaže nepravilnosti v sestavi ščitničnega tkiva ter zaradi nadaljnje obravnave.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja