Eye Care lak za nohte z odtenkom autumn, 5mL

<p>Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za va&scaron;e zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.</p>

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.

12414 12414

Ocene in mnenja

Opis

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov. Uporaba: nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sindrom nemirnih nog

Uporabljajo se lahko tudi kombinacije zdravil, opioidi, zdravila za sproščanje mišic, uspavala in tudi zdravila, ki jih sicer predpisujemo epileptikom.

Bolniki se praviloma na zdravljenje zelo hitro odzovejo in simptomi se znatno omilijo ali celo povsem izginejo. Prav odziv na zdravljenje je za zdravnika dobra orientacija pri tem, ali je pravilno postavil diagnozo. Če se namreč bolnik na zdravljenje ne odzove, je to znak, da je pravilnost diagnoze vprašljiva.

Bolezen ni ozdravljiva, zato je zdravljenje dosmrtno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede