Eye Care lak za nohte z odtenkom cam, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12416 12416

Ocene in mnenja

Opis

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov. Uporaba: nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sindrom nemirnih nog

Kako poteka spremljanje bolnika s sindromom nemirnih nog?
Po uvedbi zdravljenja z zdravili bolnika naročimo na kontrolo čez 4 tedne, da se prepričamo o učinku zdravljenja, nato pa na 3-6 mesecev, odvisno od sočasnih bolezni.
Kako si lahko pri sindromu nemirnih nog pomagate sami?
Strokovnjaki priporočajo spremembo življenjskih navad. Skrbite za redno zmerno telesno dejavnost, prehranjuj te se zdravo, izogibajte se alkoholu, kofeinu in tobaku. Ker stres poslabša sindrom nemirnih nog, se je pametno naučiti tehnik sproščanja, ki ga bodo pomagale zmanjšati. Poskrbite tudi za pravilno »spalno higieno«, kar pomeni, da je potrebno oditi v posteljo vedno ob približno istem času, spati pa v mirnem prostoru, ki je nekoliko hladnejši kot podnevi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede