Eye Care lak za nohte z odtenkom clear, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12419 12419

Ocene in mnenja

Opis

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov. Uporaba: nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sindrom nemirnih nog

Zdravljenje
• Nefarmakološko zdravljenje: zdrav način življenja (gibanje, zdrava prehrana, izogibanje alkoholu, kofeinu, tobaku, spaIna higiena ... ),

• farmakološko zdravljenje: pramipeksol.
Posebna opozorila
Pomembno je ciljno in aktivno spraševanje po simptomih, saj bolniki iz nepojasnjenih razlogov pogosto ne tožijo zaradi svojih težav.

Sindrom nemirnih nog je dokaj pogosta, a žal prepogosto spregledana bolezen, ki je zelo moteča.

Vpliva na kakovost življenja, saj ga zaradi slabega spanca in utrujenosti zelo poslabša. Aktivno je potrebno iskati bolnike s sindromom nemirnih nog in jim ustrezno pomagati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede