Eye Care lak za nohte z odtenkom coppered ochre, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12420 12420

Ocene in mnenja

Opis

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov. Uporaba: nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vročinski val

Kako pogosti so vročinski krči?
Vročinski krči so najpogostejši nevrološki problem v otroštvu, ki prizadene 3-5 % otrok v starosti 6 mesecev do 5 let. Najpogosteje se pojavljajo v starosti od 14 do 18 mesecev.
Kaj povzroča vročinske krče?
Domnevajo, da se krč sproži zaradi nezmožnosti prilagoditve otrokovih možganov na hitro naraščanje temperature, in ne zaradi visoke temperature same. Najpogostejši vzrok vročinskih krčev so virusne okužbe zgornjih dihalnih poti - prehladi in nenadna vnetja srednjega ušesa. Vročinski krči so delno dedno pogojeni, sproži pa jih vročina.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede