Eye Care lak za nohte z odtenkom garnet, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12424 12424

Ocene in mnenja

Opis

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov. Uporaba: nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vročinski krči

Kako poteka zdravljenje?
Otroka z vročinskimi krči damo v bočni položaj spokrčenimi koleni. Napad prekinemo z zniževanjem telesne temperature z ohlajanjem otroka in z zdravili proti vročini. Za prekinjanje napada uporabimo diazepam, ki ga otroku damo v črevo, pri večjih otrocih lahko uporabimo raztopino midazolama, ki jo vbrizgamo v usta oziroma pod jezik.
Kako bolezen poteka?
Vročinski krči se pri otroku pojavijo največkrat le enkrat v življenju in bolezen izzveni brez posledic. Pri približno 32 % otrok se lahko vročinski krči ponovijo enkrat, pri 15 % dvakrat, pri 7 % otrok pa trikrat ali več.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede