Eye Care lak za nohte z odtenkom lilac, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
595268 12427

Ocene in mnenja

Opis

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov. Uporaba: nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vročinski krči

Otrok naj bo čimmanj oblečen in pokrit, pije naj hladne napitke. Okopajte ga v mlačni vodi ali ga ovijte v vlažno brisačo Dajte mu eno od zdravil za znižanje telesne temperature (antipiretik) v predpisani dozi: paracetamol, diklofenak. V primeru, da je otrok že imel vročinske krče in imate diazepam, ga uporabite, če vročinski krči trajajo več kot 2 minuti. V primeru, da kljub aplikaciji diazepama krči po 5 minutah ne izzvenijo, uporabite še polovico druge rektalne svečke diazepama. Čimprej odidite do najbližje zdravstvene ustanove.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede