Eye Care lak za nohte z odtenkom magnolia, 5 mL

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni.
12429 12429

Ocene in mnenja

Opis

Laki v katere se boste zaljubile. Z modnimi barvami brez skrbi za vaše zdravje, boste zasijale kot dragi kamni. Ne le da imajo efekt takojšnjega sušenja, so dolgo obstoječi ter neobčutljivi za zunanje vplive. Hkrati ne vsebujejo Toulena, Formola, Colophana, Niklja, Ftalatov, konzervansov. Uporaba: nanesite ga na popolno čisto površino nohta. Lak dobro pretresite in ga nanesite od začetka do konca nohta. Za optimalen učinek sprva nanesite en sloj laka svetle barve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vročinski krči

Diferencialna diagnoza
Pri otroku z vročinskimi krči je potrebno pomisliti na možnost meningoencefalitisa, metabolnih motenj, zastrupitve, prvega epileptičnega napada. Vročinske krče je potrebno ločiti od mrzlice.
Diagnostični postopki
Dežurni zdravnik oz. izbrani pediater otroka z vročinskimi krči po ustreznih ukrepih za ustavljanje krčev napoti v bolnišnico. V bolnišnici steče pri otroku diagnostični postopek izključevanja ostalih možnih obolenj na podlagi laboratorijskih izvidov krvi (kompletna krvna slika, C-reaktivni protein, PCT, ionogram, krvni sladkor). Glede na klinično sliko okužbe se otroku odvzamejo ustrezne kužnine. Opravi se lahko tudi lumbalna punkcija, ki pa se ne opravlja rutinsko. Otroka pregleda nevrolog. Po prvi epizodi vročinskih krčev se elektorencefalogram še ne posname, razen v primeru suma, da ni šlo za prave vročinske krče. Starši ob odpustu iz bolnišnice dobijo natančna navodila, kako prepoznati napad vročinskih krčev in kako ukrepati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede