Eye Care negovalna emulzija za odstranjevanje ličil (na osnovi mleka), 125 mL

Popolna nega za vaše oči. Ohranite mladostno lepoto. Za vsakodnevno nego oči, uporabite negovalno emulzijo, ki nežno očisti in razbremeni oči Popolna nega za vaše oči. Ohranite mladostno lepoto. Za vsakodnevno nego oči, uporabite negovalno emulzijo, ki nežno očisti in razbremeni oči

Ocene in mnenja

Opis

Popolna nega za vaše oči. Ohranite mladostno lepoto. Za vsakodnevno nego oči, uporabite negovalno emulzijo, ki nežno očisti in razbremeni oči. še posebej jo priporočamo za osebe z zelo občutljivimi očmi ter uporabnicam kontaktnih leč. Nežen odstranjevalec ličil, je oblikovan izključno s ne-ionskimi sestavinami, ki zagotavljajo aktivno napeto kožo. PH emulzije je identičen Ph-ju solzam ter njihovi izotoničnosti.

Uporaba

Emulzijo nanesite na bombažno blazinico in nežno podrgnite preko zaprtih oči. Počakajte nekaj sekund, da se ličilo raztopi, nato potisnite blazinico nežno navzdol. Priporočamo vam, da za vsako oko uporabite svojo bombažno blazinico.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Motnje v delovanju ščitnice

Če pa hipotiroidizem ni zdravljen, lahko sčasoma povzroči anemijo, znižanje telesne temperature in odpovedovanje srca. Stanje se stopnjuje do zmedenosti, motene zavesti ali celo kome (miksedemska koma), ki je smrtno nevarno stanje, pri katerem je dihanje upočasnjeno, prav tako pa je upočasnjen tudi pretok krvi skozi možgane. Neposredno lahko miksedemsko komo sprožijo izpostavljenost mrazu, okužbe, poškodba ali pomirjevala.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eye Care Eye Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede