Lily Lolo gobica za nanos ličil

Gobico uporabite kot alternativo pri nanašanju pudra, če želite doseči večjo prekrivnost in debelejši nanos. Gobico uporabite kot alternativo pri nanašanju pudra, če želite doseči večjo prekrivnost in debelejši nanos.
915289 12567

Ocene in mnenja

Opis

Gobico uporabite kot alternativo pri nanašanju pudra, če želite doseči večjo prekrivnost in debelejši nanos. Čudovita je tudi za odstranjevanje odvečnega mineralnega ličila po nanosu s čopiči. Gobica je pralna, dobite jo v plastični embalaži za lažje shranjevanje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje požiralnika

Povsem običajno je, da želodčni sok dnevno občasno vstopi v požiralnik. Sum na vnetje požiralnika obstaja šele, če se ponoči pogosto kisla vsebina iz želodca vrača, če se pojavljajo pekoče bolečine za prsnico (zgaga), v zgornjem delu želodca in težave pri požira nju.
Koga lahko prizadene?
Vnetje požiralnika ima lahko veliko vzrokov.

Stalno vračanje želodčnega soka najpogosteje poškoduje sluznico požiralnika. To vračanje spodbujajo motnja delovanja spodnje mišice zapiralke požiralnika, prevelika" količina alkohola in nikotina, prekomerna telesna teža, zdravila, stres in zadnji tedni nosečnosti. Tudi preponska kila ali delna odstranitev želodca zaradi tumorja lahko povzročita vračanje in posledično tudi vnetje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja