Lily Lolo senčilo za oči z odtenkom Witchypoo, 4 g

Kremno mat senčilo, v črnem odtenku je izjemno primerno za videz zasenčenih oči. Kremno mat senčilo, v črnem odtenku je izjemno primerno za videz zasenčenih oči.
12552 12552

Ocene in mnenja

Opis

Uporaba

Za nanos mineralnega senčila uporabite čopič za senčila, za večjo intenzivnost je izjemno uporaben tudi čopič Smudge. Za lahkotno blendiranje različnih barv senčil uporabite čopič za blendiranje senčk. Če želite uporabiti senčilo kot tekoče črtalo, zmešajte majhno količino senčila s kapljico vode in uporabite Eyeliner čopič. Poglejte video spote za več nasvetov in idej o nanosu senčil.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje obnosnih votlin

Odločitve s pomočjo zdravnika zdravila. Da se omogoči odtok izločka, se uporablja kapljice za nos oziroma nosna razpršila za zmanjševanje otekline. Teh sredstev se ne sme uporabljati dlje kot en teden in ne pogosteje kot trikrat dnevno, saj sicer pride do učinka navajenosti, pri katerem sluznica po odtegnitvi sredstva takoj oteče. Za sprostitev prehodov med nosno votlino in obnosnimi votlinami lahko zdravnik specialist ORL pod srednjo nosno školjko namesti tudi vato, ki je prepojena z nosnimi kapljicami za zmanjšanje otekline. Če so okužbo povzročile bakterije, jo lahko zdravimo z antibiotiki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede