2x Gehwol nožna kopel za noge

Nožna kopel z balzamičnimi zeliščnimi olji. Nožna kopel z balzamičnimi zeliščnimi olji.
577189#2 6143

Ocene in mnenja

Opis

GEHWOL nožna kopel z balzamičnimi zeliščnimi olji blagodejno učinkuje pri obremenjenih, utrujenih stopalih in jih poživlja. Nožna kopel pomaga pri obremenjenih, pekočih stopalih, ki se potijo. Poživlja utrujena stopala in odpravlja neprijeten pekoč občutek. Trda koža, otiščanci in kurje oči se zmehčajo. Koža se očisti do dna por; le-ta postane odporna in prožna.Nožna kopel dolgotrajno dezodorira. Ohrani se dolgotrajna toplota stopal in prijeten občutek.

Uporaba

eno žlico (ca.20g) kopeli vsujete v 4 I mlačne vode ter namakajte noge 10-15 minut. Pri zelo suhi in razpokani koži ter kurjih očesih vzamete enkrat več kopeli.

Dermatološko preizkušena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

BOLEČINE V ŽIVCIH
Za različne vrste bolečin v živcih obstajajo različni izrazi, med njimi nevralgija (bolečine, ki so posledica poškodbe živca, zlasti obraznega), išias (bolečine, ki jih sporoča bedrni (ishiadični) živec) in nevritis (vnetje katerega koli živca).

Bolečine v živcih - najpogosteje se kažejo kot bolečinske težave, ščemenje, mravljinci, ostri zbadajoči in žgoči občutki - povzročajo telesni in duševni dejavniki, glavni pa so slaba prekrvitev, nepravilna drža, nepravilna prehrana, stres in prehud napor. Naravno zdravljenje lahko ublaži nevšečnosti in pospeši okrevanje.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gehwol Gehwol
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja