3 Chenes Easy Mom Eficramp za lajšanje krčev v nosečnosti, 30 tablet

Prehransko dopolnilo, izdelano in varno za nosečnice 3 Chenes Easy Mom Eficramp bo olajšalo vaše težave s krči. Prehransko dopolnilo, izdelano in varno za nosečnice 3 Chenes Easy Mom Eficramp bo olajšalo vaše težave s krči.
32961 32961

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo, izdelano in varno za nosečnice 3 Chenes Easy Mom Eficramp bo olajšalo vaše težave s krči.

Prednosti prehranskega dopolnila za nosečnice

  • izdelano posebno za nosečnice
  • bogata vsebnost mineralov
  • dvojno delovanje

Delovanje 3 Chenes Easy Mom Eficramp

Obdobje nosečnosti je lahko fizično zelo naporno. V ženskem telesu raste povsem novo življenje, ki za razvoj iz matere srka najbolj pomembna hranila. To lahko nosečnico izčrpa in pusti neprijetne posledice.

Zelo pogosto se nosečnice srečujejo s slabšo prekrvavitvijo in otekanjem nog in rok. Slaba prekrvavitev pa pogosto vodi v zelo neprijetne krče.

S prehranskim dopolnilom Easy Mom Eficramp si lahko olajšate neprijetne trenutke pričakovanja novega družinskega člana.

Prehransko dopolnilo je razvito na osnovi mineralnega kompleksa. Vsebuje pet mineralov, ki prispevajo k različnim telesnim funkcijam.

Posredno na krče najbolj deluje magnezij. Magnezij je za telo zelo pomemben element, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Hkrati prispeva k normalni sintezi beljakovin in k normalnemu delovanju mišic.

Mineral selen, prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Zadostne količine selena prispevajo tudi k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Tudi železo je zelo pomembno pri nosečnicah. Prispeva namreč k tvorjenju rdečih krvnih celic in hemoglobina ter prispeva k normalnemu prenosu kisika v telesu. Poznamo tudi vpliv železa na normalno energijsko presnovo ter normalno delovanje imunskega sistema.

Kalcij prispeva k normalni energijski presnovi ter normalnemu strjevanju krvi. Vsebnost kalija v prehranskem dopolnilu za nosečnice, pa prispeva k normalnemu delovanju mišic in vzdrževanju normalnega krvnega tlaka. Hkrati kalij prispeva tudi k normalnem delovanju živčnega sistema.

Sestavine

Vsebnost na 1 tableto:

Kalcij:        42 mg (17,8% PDV*)

Kalij:          80 mg  (4% PDV*)

Magnezij:  57,1 mg (15,2% PDV*)

Železo:      2,1 mg (15% PDV*)

Selen:        50 μg (91% PDV*)

*PDV – priporočen dnevni vnos

Polnilna sredstva: mikrokristalna celuloza, premrežena natrijeva karboksimetil celuloza; kalcijev karbonat; kalijev citrat; magnezijev oksid; sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat; železov fumarat; natrijev selenit.

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je 1 tableta.

Svetujemo zaužitje priporočenega odmerka, ob kozarcu vode, kadarkoli v dnevu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 3 Chenes Beaute 3 Chenes Beaute
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja