37° ThermoBand trak za meritev temperature hrane v steklenički, 2 traka

<strong>37° ThermoBand trak za meritev temperature hrane je inovativen pripomoček, ki pripomore k pripravi prehrane ustrezne temperature. <br></strong> 37° ThermoBand trak za meritev temperature hrane je inovativen pripomoček, ki pripomore k pripravi prehrane ustrezne temperature.
919101 8764

Ocene in mnenja

Opis

37° ThermoBand trak za meritev temperature hrane je inovativen pripomoček, ki pripomore k pripravi prehrane ustrezne temperature.

Izdelek 37° ThermoBand trak je izjemno praktičen ter je kakor nalašč za mamice in očete, ki želijo biti izredno skrbni ter otroku pripraviti prehrano z ravno pravšnjo temperaturo.
Idealna temperatura otroške prehrane, ki bo vašemu nadobudnežu ustrezala je 27 stopinj celzija.

Prevroča prehrana lahko povzroči opekline jezika ter ostalih ustnih predelov oziroma vsaj zelo neprijeten občutek ter otroško slabo voljo.

37° ThermoBand trak je tako mamici in očku v izredno veliko pomoč, saj je vidna signalizacija 37° ThermoBand traku še eden izmed učinkovitih pomagal, kako se najbolje znajti v starševski vlogi.

Uporaba 37° ThermoBand traku

- trak ThermoBand namestite na otroško stekleničko, ki jo pripravljate za otroka

- v stekleničko nalijte tekočino za pripravo hrane oziroma hrano samo. V kolikor je tekočina za otroka prevroča, se bo trak obarval belo, sicer pa bo zelene barve., kar nakazuje, da je tekožina že primerne temperature za zaužitje. 

- v kolikor je vsebina stekleničke prevroča, počakajte da se ohladi in poskrbite, da bo vsebina primerna za otrokovo zaužitje. Ko trak okoli stekleničke zopet postane zelene barve je hrana primerna za vašega otroka.

37° ThermoBand trak - karakteristike

ThermoBand trak je primeren za uporabo na stekleničkah vseh vrst - plastičnih, steklenih. Trak lahko pustite na površini stekleničke tudi v času pranja stekleničke v pomivalnem stroju.

Na trak se lahko tudi popiše oziroma napiše otroško ime. Izdelek je odobren s strani Ameriške FDA agencije za varno hrano. Izdelek je narejen iz silikonov, ki ne vsebujejo BPA ali drugih škodljivih snovi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Astma

Kako se astma kaže?
Simptomi astme so praviloma občasni (intermitentni). Praviloma so najbolj izraženi v zgodnjih jutranjih urah ali ob telesnem naporu. Simptomi so:

• kašelj,

• piskanje,

• dušenje,

• izmeček,

• tiščanje v prsnem košu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja