3D Drena Depura za drenažo, 250 mL

<p><strong>3D Drena Depura je inovativno prehransko dopolnilo, ki bazira predvsem na naravnih ekstraktih rastlin. </strong></p>

3D Drena Depura je inovativno prehransko dopolnilo, ki bazira predvsem na naravnih ekstraktih rastlin.

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

3D Drena Depura je inovativno prehransko dopolnilo, ki bazira predvsem na naravnih ekstraktih rastlin.

3D Drena Depura tako vsebuje številne fito ekstrakte, med drugim pa so najpomembnejši bezeg in regrat. Prav tako naj omenimo še zelemi čaj, črni bezeg ter bambus ekstrakt.

Uporaba 3D Drena Depura tekočine

Odmerite po 15 ml koncentrata 3D Drena Depura in ga zmešajte v pol litrski posodi vode. Tako pripravljeno raztopino pijte tekom dneva, pred uporabo raztopino venomer dobro premešajte, da se dispergirajo vse komponente tega rastlinskega pripravka.

Opozorila ob uporabi 3D Drena Depura

Nikoli ne prekoračite dnevnega odmerka, saj se lahko izrazijo neželjeni stranski učinki. Ekstrakt 3D Drena Depura hranite na varnem, nedosegljiv otrokom. Ne uporabljajte med nosečnostjo. Ko steklenico odprete, jo shranjujte v hladilniku.

Pri skladiščenju prehranskega dopolnila lahko nastane vsedlina, kar ni zaskrbljujoče. Pri mešanju se le-ta razkroji in izdelek lahko normalno uporabite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja