3in1 testni lističi za trigliceride, 5 lističev
3in1 testni lističi za trigliceride, 5 lističev
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

3in1 testni lističi za trigliceride, 5 lističev

Proizvajalec: Neopredeljen
Testni lističi so namenjeni meritvi trigliceridov (celokupnih maščob). Na voljo v pakiranju po 5 ali 25 testnih lističev
Cena: 24,39 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkatestni lističi

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Testni lističi so namenjeni meritvi trigliceridov (celokupnih maščob). Na voljo v pakiranju po 5 ali 25 testnih lističev

Testni lističi so namenjeni zključno za uporabo z aparaturo 3in1 avtomatski merilec sladkorja, holesterola in trigliceridov.

Pozor: testne lističe hranite na suhem in temnem prostoru.

Pomni: nalaganje maščob jv našem telesu je odvisno predvsem od prrehrane in stila življenja. V kolikor menite, da imate povišane vsebnosti krvnih maščob, kar posledično vodi do srčno-žilnih zapletov se prepričajte in vrednosti preverite z aparatom 3in1 >>.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

borut; | 11. 04. 2015 02:00
/
Zelo zadovoljen.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Nagib nazaj

Razteza prsi, ramena in zgornji del hrbta

Usedite se na rob stola z razprtimi nogami in z medenica, nagnjeno rahlo naprej. Dvignite prsi in stisnite lopatici skupaj in navzdol, stran od ušes. Stegnite roke pod kotom 45 stopinj stran od telesa in rahlo za hrbet, z dlanmi, usmerjenimi naprej. Zadržite, trikrat ponovite.

Zasuk sede

Razteza hrbet, ramena in boke

Sedite vzravnano na stolu s stopali na tleh in položite levo dlan na zgornji del desne podlakti. Zasukajte se v levo in se z desno roko primite za naslonjalo stola, potem pa potisnite brado čez levo ramo. Zadržite, nato zamenjajte strani.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Spletne vsebine

Kaj morate vedeti o testnih lističih za glukozo?

Testni listič je šibkejši člen sistema za merjenje vrednosti glukoze v krvi, ki ga sestavljata merilnik in testni listič. Na listič je nanesen encim, ki je naravnega izvora in ga pridobivajo iz gliv ali z uporabo rekombinantnih tehnik. Je biološki... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkatestni lističi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.