3x Elmex zobna krema za zaščito pred kariesom, 75 mL

Preizkušen, visoko učinkovit elmex proizvod. Preizkušen, visoko učinkovit elmex proizvod.
578525#3 7795

Ocene in mnenja

Opis

1.    Preizkušen, visoko učinkovit elmex amino-f1uoid v zobni kremi in ustni vodi tvorita plast, ki ščiti pred cervikalnim kariesom.

2.    Zahvaljujoč svoji nizki abrazivnosti zobna krema čisti nežno, ne da bi poškodovala izpostavljene zobne vratove.
3.    Z redno uporabo, poseben sistem delovanja ščiti pred občutljivimi zobmi.
4.    Izjemno mehke konice ščetin elmex SENSITIVE extra soft zobne ščetke čistijo še posebej nežno, točno v medzobnih prostorih in odstranjujejo zobne obloge (plak) nežno in temeljito.

Nasveti za nego izpostavljenih zobnih vratov

Čistite zobe najmanj dvakrat dnevno, 3 minute. Bodite nežni in uporabljajte prilagojeno tehniko ščetkanja. Vaš zobozdravnik vam bo z veseljem svetoval.
Za nežno ščetkanje izberite mehko zobno ščetko in zobno kremo z nizko abrazivnostjo. Zaradi higienskih razlogov pogosto men¬jajte zobno ščetko.
Vsaj enkrat dnevno dobro splaknite ustno votlino z ustno vodo za izpostavljene zobne vratove.

Uporabljajte ustno vodo dvakrat dnevno, če že imate preobčutljive zobe.
Redno čistite medzobne prostore - najbolje dnevno - z uporabo primernih interdentalnih izdelkov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

LEDVIČNI KAMNI
Ledvični kamni so trdne usedline kemičnih soli, ki se nalagajo v ledvicah (in včasih v sečevodu) zaradi nezadostnega uživanja tekočine in čezmernih količin kalcija in živalskih beljakovin v prehrani. V nekaterih državah so pogostejši kot v drugih, kar nakazuje, da je eden od vzrokov zanje visoka vsebnost mineralnih usedlin v sistemu oskrbe z vodo. Znak ledvičnih kamnov je stalna blaga bolečina na eni strani spodnjega dela hrbta. Hude bolečine (črevesni krči ali kolika) so znak tega, da je kamen zapustil ledvice in obtičal v sečevodu. Naravno zdravljenje zajema zmanjšan vnos mineralov s hrano in pijačo in jemanje zdravil, ki pomagajo razgraditi kamne.

OPOZORILO

Pri hudih bolečinah je navadno nujen takojšen zdravniški poseg, vendar je bolje, da se odločite za poseg z ultrazvočno napravo in ne za kirurški poseg, saj ultrazvok razgradi kamne, ne da bi povzročal škodo, in telesu omogoči, da jih izloči samo na naraven način, brez operacije.

Zeliščna medicina

Uživanje tinktur škrlatne konjske grive, kamenega korena, pravega peteršilja in navadnega korenja pomaga razgraditi kamne. Druga možnost je čaj iz koprive (trikrat na dan).

Vodna terapija

Bolečine lahko ublažite z vročim obkladkom iz epsomske soli, ki ga položite na hrbet (na mestu, kjer so ledvice) in trebuh. Najprej ga pustite na mestu 10 do 15 minut, nato ga nanašajte tako pogosto, kot je treba. Pomaga tudi vroča kopel z epsomsko soljo.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Elmex Elmex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov