4KidsAndUs mleko proti celulitu, 100 mL

<strong>4KidsAndUs mleko proti celulitu je pravo pomladno presenečenje.</strong> 4KidsAndUs mleko proti celulitu je pravo pomladno presenečenje.
420077 5075

Ocene in mnenja

Opis

4KidsAndUs mleko proti celulitu je pravo pomladno presenečenje.

4KidsAndUs mleko proti celulitu zavira lipogenezo, z lipolizo pa preprečuje skladiščenje maščob v podkožju. Delovanje visoke koncentracije aktivnih rastlinskih izvlečkov je komplementarno. Izdelek v kombinaciji s telesno aktivnostjo in ustrezno prehrano ohranja čvrstost podkožnega tkiva, skrbi za kompaktno povrhnjico, preprečuje in ozaljša videz pomarančaste kože.

Osnovi šipkovega in kokosovega olja smo dodali kofein, ter eterična olja poprove mete, rožmarina, brina, čilija, grenivke, ciprese, črnega popra in palmarose.

V skladu z našo filozofijo je mleko zasnovano zgolj z uporabo naravnih sestavin.
Proizvod je dermatološko testiran, ni testiran na živalih, ima certifikat – aromacert in je izdelan v Sloveniji.

4KidsAndUs mleko proti celulitu  - uporaba

Mleko vtrite v dobro prizadele predele telesa - s samo intenzivno masažo pospešimo prehod aktivnih učinkovin izdelka. Prav tako je pospešen lokalni obtok, ki pripomore k drenažnem efektu. Izboljšana je mehkoba, odpornost kože, morebitna nagubanost.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

VRAT

Bolečine v vratu se pojavljajo bodisi kot bežna nevšečnost, ki je posledica predolgega sedenja ali ležanja v kakem položaju, bodisi kot resnejša kronična bolezen, pri kateri sta potrebni potrpežljivost in skrb. Ker je vrat eden najobčut!jivejših delov telesa - vod, po katerem kri in živčni dražljaji prihajajo v možgane -, lahko težave v vratu povzročijo simptome v glavi, na primer glavobol, omotico, bolečine v očeh, zamegljen vid in bolečine v čeljusti. Blage bolečine lahko odpravite zgolj z masiranjem bolečega dela z roko, dokler bolečine ne ponehajo. Pri hujših bolečinah, ki jih povzroča na primer otrpel ali trd vrat (pri čemer glava obtiči v neudobnem položaju (kotu), premikanje glave pa povzroča bolečine) ali krč v vratu (tortikolis oziroma enostranska spastična zakrčenost vratnih mišic), pa je potrebno zahtevnejše zdravljenje. Naravno zdravljenje je kljub temu izjemno učinkovito pri takšnih bolezenskih težavah, ne glede na njihovo resnost.

OPOZORILO

Trd vrat, za katerega ni očitnega vzroka, spremljajo pa ga vse hujši glavobol, visoka telesna temperatura in občutljivost za svetlobo, je eden prvih znakov meningitisa, izjemno nevarne okužbe možganske mrene oziroma tanke zaščitne plasti v možganih in hrbtenjači, v kateri je možgansko-hrbtenjačna tekočina. Nemudoma poiščite zdravniško pomoč.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 4kidsAndUs 4kidsAndUs
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja