A-Creme Original neodišavljena vitaminska vlažilna krema, 120 g

Krema nežno in blago deluje na kožo ter se priporoča za celo telo in za vso družino. Krema nežno in blago deluje na kožo ter se priporoča za celo telo in za vso družino.
592790 12810

Ocene in mnenja

Opis

A-Creme Original je neodišavljena negovalna in vlažilna krema, ki vsebuje vitamin A in je na trgu že od leta 1953. Krema nežno in blago deluje na kožo ter se priporoča za celo telo in za vso družino. A-Creme Original pomaga ohranjati naravno ravnovesje vlage v koži in mehča kožo. Ima bogato sestavo, vendar se kljub temu hitro vpije v kožo in zagotavlja prijeten občutek. Vsebuje izključno visoko kakovostne, dokazano učinkovite sestavine. Krema A-Creme Original dokazano vlaži suho kožo pri izjemno nizkih temperaturah in tudi po sončenju.

Raziskave, ki so bile izvedene na severu Švedske, so pokazale odlične rezultate ob uporabi kreme v izjemno hladnih vremenskih razmerah. Primerna je tudi za ljudi z različnimi kožnimi težavami, kot so različne vrste ekcemov, luskavica in srbečica. A-Creme Original je izjemno blagodejna tudi pri pleničnem izpuščaju in drugih kožnih težavah zaradi nošenja plenic. Mnogo staršev uporablja kremo A-Creme Original zase in za svoje otroke. Zaradi dolge tradicije na skandinavskem trgu (že skoraj 60 let) je varna za uporabo pri otrocih in osebah z občutljivo kožo. Krema A-Creme Original je primerna za celotno telo – tako za obraz, roke in noge kot tudi za telo.

Vsebuje

vitamin A (vsebuje 1500 i.e. vitamina A /g kreme), arašidovo olje, stearinska in palmitinska kislina; pH 7.

Uporaba

Za vsakdanjo nego kože celotnega telesa, posebej za suho in občutljivo kožo odraslih in otrok, pri razpokani koži, pri dehidraciji kože, pri raznih ekcemih (blaži težave tudi pri atopičnem ekcemu), luskavici, srbečici, pleničnih izpuščajih, v izjemno hladnih zimskih razmerah, pri suhi koži stopal v zimskem času, blaži težave pri kontaktnem in seboroičnem dermatitisu.

Direkten nanos kreme na želene predele kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sestavine kreme Gemma in A-creme

Vprašanje:Pozdravljeni! Prosila bi, če mi lahko napišete sestavine za spodnji dve kremi. Namreč iščem nekaj najbolj naravnega (brez parfuma, parabenov, alkohola...)za nego dojenčkove kože na obrazu. Oz....

Preberi več...

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Viharji in prepiri, avtonomni otroci, družina in meje
Navzoči: mama, oče in sinova (9, 12)

Oče: »Moja težava je ta: naša družina deluje zelo dobro, dokler je vse v utečenih vodah, dokler je vse znano. Predvsem jaz imam ta občutek, da sta najina otroka zelo pridna, vzorna, dokler od njiju ne zahtevamo česa posebnega, dokler ni nobene izredne situacije. Takoj ko pa morata zapustiti utečene steze, ko morata storiti nekaj, česar prej nista pričakovala, ali če nastopi situacija, ki je nista navajena oziroma je nista ponotranjila, se začneta zelo hitro upirati, pri čemer se slabo razpoloženje zelo hitro stopnjuje, vse skupaj postane zelo jezno in glasno.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja