A-derma dermalibour čistilni gel, 125 mL

Peneči čistilni gel za nežno čiščenje poškodovane kože. Peneči čistilni gel za nežno čiščenje poškodovane kože.
470864 985

Ocene in mnenja

Opis

A-Derma Dermalibour peneči čistilni gel za nežno čiščenje poškodovane kože, ki je dovzetna za sekundarne infekcije z ekstraktom Rhealba ovsa.

Higienski izdelek, ki nežno čisti poškodovano kožo, nagnjeno k infekcijam ter ščiti pred dodatnimi dermalnimi težavami, ki jih lahko povzročajo bakterije in drugi povzročitelji. Ekstrakt ovsa obnavlja hidrolipidni sloj kože.

Formula je brez mila in brez parfuma. Uporabljajte v kombinaciji z Dermalibour kremo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Koža

Če ta material ne bi obstajal, bi ga morali izumiti: pri pranju se ne skrči, se prilagodi vsakemu gibu, se ?ne strga, luknje pa se zakrpajo kar same. S površino enega in pol do dveh kvadratnih metrov in težo do skoraj desetih kilogramov je koža največji organ človeka pa tudi najbolj zapleten: milijon receptorjev za bolečino, pritisk in temperaturo, znojnice in lojnice, droben preplet živcev in krvnih žil kot tudi celice imunskega sistema, ki poskrbijo, da tuje snovi, ki prihajajo iz okolja, postanejo nenevarne, ter obvestijo obrambne celice. Brez zaščitne plasti, imenovane koža se organizem ne bi' mogel ubraniti pred temperaturnimi nihanji in ultravijoličnimi žarki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A-derma A-derma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja