A-derma Protect AD krema z ZF 50+, 150 mL

<strong>Vlažilna, poživljajoča in hitro vpojna kozmetična krema, ki je primerna za intenzivno zaščito kože obraza. <br></strong> Vlažilna, poživljajoča in hitro vpojna kozmetična krema, ki je primerna za intenzivno zaščito kože obraza.
523925 10081

Ocene in mnenja

Opis

A-derma Protect AD krema je obogatena z visoko zaščitnim faktorjem SPF 50 + za zaščito pred soncem. Sonce deluje na kožo obraza in telesa zelo negativno, saj povzroča degenerativne spremembe na koži.

A-derma Protect AD krema je namenjena predvsem za atopičen tip kože, ki jo zaščiti pred delovanjem UVA ter UVB žarkov, ki so del škodljivega spektra sončega elektro magnetnega valovanja. Krema je formulirana predvsem tako, da deluje in zaščiti ranljivo kožo atopikov in vseh ljudi z atočinim dermatitisom.

Sestavine A-derma Protect AD kreme

Krema A-derma nudi zaščito pred delovanjem UV sončnih žarkov na treh ravneh

1. Pierre Fabre patentiran sistem zaščitnih filtrov ščiti kožo pred UV sevanjem.
2. Barriestolide - je edinstvena lipidna molekula, ki je izolirana iz Rhealba ovsenega ekstrakta, ki krepi zaščitno pregrado kože.
3. Olje Rhealba oves ekstrakta zaščiti kožo in ohranja celice vitalne pred poškodbami, ki jih povzročajo toksični UV žarki.

Prednosti kreme A-derma

- nelepljiva tekstura,
- vodoodporna formulacija,
- ne vsebuje parabenov in drugih konzervirnih snovi

Način uporabe A-derma Protect AD kreme

Zaradi zagotavljanja nivoja zaščite, ki je označena s SPF faktorjem je potrebno nanesti 2 mg kreme na vsak cm2 kože (iztisnjena količina na celo dolžino prsta zadostuje za področje obraza in vratu).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Koža

Nikotinski obliž ali kontracepcijsko sredstvo, ki ga nalepite na kožo, kažejo na to, da snovi, ki jih nanesete na kožo, ne le da globoko prodrejo v kožo, ampak lahko vplivajo tudi na celoten organizem. Dermatologi še predobro vedo, da imajo kozmetični izdelki neželene učinke: dišave - tudi tiste v tako imenovani naravnih kozmetičnih izdelkih - pogosto izzovejo alergijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A-derma A-derma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja