Abound napitek z okusom pomaranče, 30x24 g praška

Abound je prehranski izdelek, ki se uporablja pri terapiji ran in drugih poškodb. Abound je prehranski izdelek, ki se uporablja pri terapiji ran in drugih poškodb.
295485 14771
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Živilo za posebne prehranske namene

Abound je prašek z okusom pomaranče, ki se raztopi s tekočino. Na voljo je v pripročni enoodmerni embalaži.

Uporaba:

Vrečko Abound praška raztopite v 240-300 ml tekočine. Prvi obrok naj se začne z zajtrkom, drugi pa naj bo za večerjo. Priporoča se, da se zaužijeta 2 vrečki dnevno.

Vsebnost v eni vrečki:

Arginin 7g
Glutamin 7g
HMB 1.2g

Priporoča se, da Abound uporabljajte pod nadzorom strokovnjaka. Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom. Preden ga začnete uživati natančno preberite navodila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Zeliščni čaj
Eden izmed najbolj znanih pripravkov iz zdravilnih rastlin je poparek, ki mu še največkrat pravimo kar čaj. Ta način uporabe je še posebej primeren za domače zdravljenje, zaradi česar ga na naslednjih straneh priporočamo pri številnih opisanih zdravilnih rastlinah.

Osnovni recept: Za vsako skodelico čaja prelijemo z vrelo vodo 1-3 žličke svežih ali posušenih in zdrobljenih zelišč in pustimo nekaj minut, da se učinkovine izlužijo v vodo. Zeliščnih čajev ne smemo uživati dalj časa nepretrgoma ali več kot 2-3 skodelice na dan. Zelišča je priporočljivo menjavati vsak teden. Poleg mete in kamilice si lahko pripravimo čaj tudi iz številnih drugih zelišč in ga sladkamo z medom.

Nekaj primerov: čaj iz navadne mačje mete, janežev čaj, sivkin čaj, čaj iz brestovolistnega oslada, komarčkov čaj, melisni čas, čaj iz malinjakovih listov.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abott Abott
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja