Accu-Chek Mobile merilni set za glukozo

Sistem brez testnih lističev Accu-Chek Mobile odlikuje kaseta za merjenje s 50 testnimi polji na enem traku. Sistem brez testnih lističev Accu-Chek Mobile odlikuje kaseta za merjenje s 50 testnimi polji na enem traku.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
503215 19254

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 9
Ocena izdelka:
Alenčica **** 6. 04. 2019 20:21
Najprej naj pohvalim vašo spletno stran in predvsem ugodne cene. Accu - chek zdaj kupujem pri vas. P... Preberi več
Franc **** 5. 02. 2019 16:28
Spoštovani, zelo sva z ženo zadovoljna z vašim sodelovanjem vpreteklosti.

Vse  se je dogajalo hit... Preberi več
Milan **** 23. 08. 2018 19:54
Zelo koristen in priročen aparat in sva ga z ženo zeli vesela.
Hvala Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Sistem brez testnih lističev Accu-Chek Mobile odlikuje kaseta za merjenje s 50 testnimi polji na enem traku. Zato ni več rokovanja s posameznimi testnimi lističi in zadrege z odlaganjem med odpadke. Priložena sta tudi sproži I na naprava, ki se napne in sproži z 1 klikom, ter bobenček
s 6 lancetami. Zdaj je merjenje krvnega sladkorja enostavnejše in udobnejše skoraj kadar koli in kjer koli. Sistem Accu-Chek Mobile poenostavlja merjenje ravni glukoze v krvi: 50 testnih polj na enem traku, brez ukvarjanja s posameznimi testni mi lističi, brez odpadka, sprožilna naprava na 1 klik, 6 lancet v bobenčku, le 4 enostavni koraki za merjenje.

Accu-Chek Mobile vsebuje:

1 merilnik Accu-Chek Mobile za merjenje ravni glukoze v krvi, primeren samo za samokontrolo, 1 kaseto za merjenje Accu-Chek Mobile s 50 testnimi polji,

1 sprožiino napravo Accu-Chek FastClix, 1 bobenčka Accu-Chek FastClix s po 6 lancetami, 2 bateriji AAA, kratka navodila za nove uporabnike, navodila za uporabo.

Dodatni material, ki ga lahko dokupite:

Opozorilo: povezava vodi do variantnega produkta, kjer je potrebno izbrati ustrezno varianto

Testni lističi:

Povezava do testnih lističev >>

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pustite se zaplesti v medsebojno igro (interakcijo) z vašim šolarjem, da drug drugega zvabita v dejavni odnos, v katerem bosta imela priložnost preverjati razgibanost dogajanja! Pred morebitno odločitvijo še enkrat preverite lastne občutke: Vas je strah tvegati in se spustiti v tak odnos? Se raje skrijete za fasado neizkušenosti? Nameravate vašega šolarja prepustiti skupini in mentorju? Želite dejavno sodelovati v delavnicah? Želite pri sebi preveriti, koliko imate še nepredelanih vzorcev iz otroštva? Nemara je to še ena priložnost za oba, saj se vaš šolar oz. mladostnik namerava čez nekaj let odločati mimo vas, priložnost, da (p)ostaneta prijatelja in zaupnika, ne le sorodnika oz. znanca ..?

To je najosnovnejše pravilo gestaltnega pristopa in pomeni zavedati se trenutnega dogajanja in svoje vloge v njem. Edino v tem primeru je mogoče pravilno vrednotiti izziv iz okolja ali iz lastnega telesa in lasten odziv nanj, kar pomeni, da je edino tedaj možno probleme reševati celostno. Kadar je šolarjeva sposobnost samozavedanja neenotna, preveč šibka ali razcepljena (razdvojena), se miselne predstave slabo oblikujejo, polje dogajanja je nejasno in izbor rešitev neustrezen.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Accu-chek Accu-chek
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja