Acetocaustin tekočina za odstranjevanje bradavic, 0,5 mL

Acetocaustin tekočina je hitra rešitev za zdravljenje ter odstranjevanje nadležnih bradavic (verruca vulgaris). Acetocaustin tekočina je hitra rešitev za zdravljenje ter odstranjevanje nadležnih bradavic (verruca vulgaris).
902217 17865

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 28. 03. 2015 01:00
super zadeva - močno deluje! Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Acetocaustin je rešitev za zdravljenje bradavic (verruca vulgaris). Bradavice lahko odstranjujemo na rokah in predelu stopal! Izdelek Acetocaustin tekočino uporabljajte le enkrat na teden za vrhinske rezultate ter uspešno odstranitev bradavice.

Acetocaustin je medicinski pripomoček, njegova vsebina pa je možno jedka, zato je previdnost pri rokovanju z njim izjemnega pomena.

Prednosti Acetocaustin-a - tekočine za odstranjevanje bradavic

• zdravljenje je treba ponoviti le 1 x na teden.

• že zelo majhna količina izdelka učinkuje.

• kratko obdobje zdravljenja (le 1x na teden, trajanje celotnega zdravljenja pa je približno 5 tednov).

• enostavna uporaba, brez nepotrebnega zamrzovanja bradavic.

Kako Acetocaustin uporabljamo?

Nanos izdelka Acetocaustin je povsem enostaven in hiter! Pred nanosom Acetocaustin-a predhodno zdravo kožo okoli bradavice namažite z mazilom, ki je dobro oprijemljivo!
S priročno paličico, ki je del Acetocaustin stekleničke na tanko nanesite tekočino ter počakajte, da se Acetocaustin posuši!

Pakiranje Acetocaustin je varno, saj omogoča patend odstranjevanja kapice tako, da le-to potisnete navzdol in zavrtite. Tako je raztopina v notranjosti varna pred otroci.

V kolikor prvič nanašate Acetocaustin raztopino je najbolje, da vadite nanos Acetocaustina na listu papirja. Acetocaustin je močno jedka raztopina, ki uničuje zdravo tkivo, zato je pazljivost pri nanašanju vsekakor na mestu.

Terapija z Acetocaustin-om naj traja 5 tednov - kar pomeni 5 nanosov Acetocaustina s spatulo. V kolikor je koža bradavice in okolišnjega tkiva tanjša nanašajte ta medicinski pripomoček manj pogosto, da bo morebitna bolečina manj izrazita. Največja dovoljena velikost mesta kamor nanašamo Acetocaustin raztopino je 2 kvadratna centimetra, da pa bi bilo delovanje kar se sa optimalno pred nanosom kožo namakajte v vodi, da se le ta omehča ter je prodiranje kisline olajšano in čas terapije z Acetocaustin-om skrajšan.

Simptomi uporabe Acetocaustin izdelka

bradavice

Izdelek / farmacevtska oblika:
kapljice

količina Acetocaustin tekočine
0,5 ml

Tekočina je shranjena v stožčastem vsebniku, ki je vstavljen v temno stekleničko. Na pokrovčku pakiranja je priložena spatula s pomočjo katere se v luknjice ujame Acetocaustin tekočina, ob dotiku bradavice pa se sprosti na površino kože bradavice.

Sestavine Acetocaustina:

Monokloroocetna kislina ter pomožna snov: prečiščena voda

Acetocaustin - kako deluje?

Acetocaustin je medicinski pripomoček - raztopina, ki vsebuje 50 % klorocetne kisline. Kislina je visoko kavstična:

- poškodovana je lipidna membrana celic bradavice, le-ta počasi odmre z obnavljanjem odmerka

- beljakovine so denaturirane, njihova funkcija je prekinjena

- nukleinske kisline in vsi aktivni organeli celice so poškodovani in nefunkcionalni - celotna celica odmre.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Užitek v pokoju

Če želite obdobje upokojitve izkoristiti kar najbolje, si lahko omislite učenje novih veščin -in vzorcev vedenja, nove interese in zanimanja, v nekaterih primerih pa lahko začnete celo novo razmerje. Kdor k življenju pristopi s pozitivno energijo, voljo, odločnostjo in vztrajnostjo, ima najboljše možnosti za uspeh.

Poroke po upokojitvi

Upokojitev lahko pri nekaterih močno obremeni zakon. Pari, ki ob večerih in ob koncu tedna živijo skupaj v miru, kar naenkrat spoznajo, da se zelo težko pogovarjajo ali celo prenašajo štiriindvajset ur na dan. Morda boste naleteli na težave, ki jih niste pričakovali. Vaš partner lahko začne nadomeščati izgubo moči in ugleda v službi ter zahteva preveliko mero pozornosti, kar vas lahko seveda ujezi. Po drugi strani pa lahko moški in ženska, ki sta bila prej do vratu zaposlena z delom in vzgajanjem otrok, v času upokojitve in v času, ko otroci zapustijo dom, spoznata, da imata zdaj veliko manj skupnih stvari, kot sta si mislila.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Gorkič Dr. Gorkič
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov