Acidosalus mleko, 1000 mL

Acidosalus izdelek vsebuje sledeče sestavine: mlečno in ocetno kislino, diacetil in bakteriocidna laktacida: acidofilucin, acidofilin. Acidosalus izdelek vsebuje sledeče sestavine: mlečno in ocetno kislino, diacetil in bakteriocidna laktacida: acidofilucin, acidofilin.
504475 26484

Ocene in mnenja

Opis

PRIPOROČEN JE IZBOR HLADNE VERIGE

Še posebej v času toplejših dni v letu je pri tem konkretnem izdelku smiselen izbor poštne opcije z imenom: Dostava (hladna veriga). Izdelek je temperaturno občutljiv zato lahko z izborom napačne poštne opcije povzročite, da se izdelku zmanjša aktivnost, v primeru tekočin lahko izdelek fermentira ipd..

Acidosalus izdelek je skupek edinstvenenih mikroorganizmov, ki vsebuje visoko koncentracijo bakterijske kulture Lactobacillus acidophilus in sicer minimalno 10 exp.11 cfu/mL.

Acidosalus izdelek vsebuje sestavine: mlečno in ocetno kislino, diacetil in bakteriocidna laktacida: acidofilucin, acidofilin.

Kdaj vzeti Acidosalus mleko?

Izdelek priporočamo kot podporna terapija.

Zdravljenje z antibiotiki povzroči odmrtje vseh pozitivnih bakterij v prebavnem traktu. To pomeni, da je jemanje izdelka zelo priporočljivo, jemljite pa ga še en teden po prenehanju terapije.

Jemanje pripravka je izrednega pomena po vsaki antibiotični terapiji in celo po kemoterapiji.

Acidosalus izdelki so registrirani pri Ministrstvu za zdravje Republike Slovenije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Acidosalus Acidosalus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja