Acidosalus vaginalete, 7 vaginalet

Acidosalus vaginalete se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju akutnih in kroničnih vaginalnih infekcij. Acidosalus vaginalete se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju akutnih in kroničnih vaginalnih infekcij.
495239 26490

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Vasiljka **** 18. 04. 2018 18:49
Vaginalete so mi pri srcu saj bazirajo na naravni sestavinah - acidosalus izdelki so fenomenalni Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Acidosalus vaginalete se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju akutnih in kroničnih vaginalnih infekcij, povzročenih z raznimi virusi, bakterijami in glivicami, kot je Escherichia coli, Proteus, HPV, Chlamydia ter glivice Candida albicans, in pri drugih težavah, ki so posledice oslabljenega imunskega sistema, stresa ali jemanja antibiotikov.

Vaginalete pripomorejo k vspostavljanju naravne pH vrednosti v nožnici, posebej med in po terapiji z antibiotiki, ter pri uporabi kontracepcije. Vaginalete Acidosalus se lahko uporabljajo tudi v času nosečnosti.

Sestavine Acidosalus vaginalet

Theobroma caco butter, cera alba, Hypericum perforatum, Olea europea oil, propolis, Palmarosa oil, Melaleuca alternifolia oil, Allium sativum oleum, acetic acid (apple vinegar), Calophyllum inophyllum seed oil, Cymbopogon martinii oil, Oat (Avena sativa) betaglucan, inulin, Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus rhamnosus.

Uporaba Acidosalus vaginalet

Z uporabo je nabolje začeti 7 dni pred menstrualnim ciklusom ali takoj po njegovem koncu. Vsak večer vstaviti eno vaginaleto v nožnico 7 zaporednih dni ter dodatno 1-2 vaginaleti na teden 4 tedne po terapiji. Vzporedno se priporoča uživanje oralnih mikroorganizmov (Acidosalus plus in forte).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Acidosalus Acidosalus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja