aCknes gel za aknasto kožo, 25 mL

<strong>Prozorni gel za obraz, z namensko razvito formulo za nečisto kožo, ki je nagnjena k nastanku aken. </strong> Prozorni gel za obraz, z namensko razvito formulo za nečisto kožo, ki je nagnjena k nastanku aken.
510271 27890

Ocene in mnenja

Opis

•    Za nego aknaste kože.
•    Prozorni gel za nečisto kožo, nagnjeno k nastanku aken.
•    Deluje čistilno in vlaži kožo.

Prozorni gel za obraz, z namensko razvito formulo za nečisto kožo, ki je nagnjena k nastanku aken. Zaradi edinstvene formulacije je izdelek primeren za vsakodnevno nego aknaste kože in kože, ki je nagnjena k nastanku mozoljev in ogrcev.

Prozorni gel za obraz, na osnovi eteričnega olja čajevca, standardiziranega na več kot 38% skupnih terpenov, azelainske kisline (deluje čistilno), cinka (normalizira delovanje lojnic), aloe vere (vlaži in hrani kožo) ter vitaminov A, E in F (delujejo blagodejno na kožo).

Eterično olje čajevca, pridobljeno iz listov rastline, ima številne zelo vzpodbudne lastnosti in se zaradi svojih lastnosti uporablja pri vseh  kožnih težavah.

Navodila za uporabo aCknes gela

Manjšo količino gela nanesite na predhodno očiščeno in suho kožo, enkrat do dvakrat na dan. Gel vtrite z rahlim masiranjem, pri čemer se izogibajte stiku z očmi, usti in sluznico nosu. Za boljši rezultat priporočamo uporabo tudi aCknes obližev.

Sestavine aCknes gela

eterično olje čajevca, standardiziranega na več kot 38% skupnih terpenov, azelainska kislina, cink, aloe vero, vitamin A, vitamin E, vitamin F

Opozorila ob uporabi aCknes gela

Dermokozmetični izdelek za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Hraniti v suhem prostoru, pri sobni temperaturi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ESI ESI
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede