Actea Oral za dlesni psov in mačk, 15 mL

Actea Oral za dlesni psov in mačk je visoko oprijemljiv oziroma adheziven gel, ki je namenjen tretiranju bolezni čeljusti, dlesni in drugih paradontalnih bolezni. Actea Oral za dlesni psov in mačk je visoko oprijemljiv oziroma adheziven gel, ki je namenjen tretiranju bolezni čeljusti, dlesni in drugih paradontalnih bolezni.
928020 16182

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Actea Oral za dlesni psov in mačk je visoko oprijemljiv oziroma adheziven gel, ki je namenjen tretiranju bolezni čeljusti, dlesni in drugih paradontalnih bolezni. 

Oralni gel je primeren za negovanje paradontalnih bolezenskih znakov pri pseh kot tudi pri mačkah. Gel deluje tudi preventivno, saj deluje proti nastanku neprijetnih zobnih oblog ter posledično neprijetnega zadaha iz gobca psa/mačke - uporaba naj bo redna.

Gel Actea Oral tako ohranja dobro kondicijo dlesni in drugih predelov ustne sluznice ter jih ohranja v popolni formi. Gel učinkovito odpravlja vnetne procese, gljivice, bakterijske težave ustne votline, morebitno srbečico in podobno. Odstranjuje tudi prekomerno razrast kvasovk v ustni votlini.

Uporaba Actea Oral za dlesni

Gel nanesite do 2 krat dnevno oziroma po potrebi. Gel nanesite na površino dlesni in nežno vmasirajte v površino. Z masiranjem dlesni spodbudite lokalno prekrvavitev in izboljšavo paradontalne bolezni.

Sestavine Actea Oral gela za dlesni

Ekstrakt španskega bezga - ima učinek beljenja in glajenja

Laktofericin - peptidi z obnavljajočimi lastnostmi, izgradnja poškodovanega tkiva

GPI - kompleks, ki je formuliran iz sončnic, izboljšuje srbečico ter deluje dolgoročno

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Zvišajte mejo sadja in zelenjave Sodelujoči v študiji, ki so dobili 12 enot
sadja in zelenjave na dan, so znižali tveganje za različne vrste raka za 29 odstotkov v primerjavi s tistimi, ki so na dan zaužili samo 3 enote, je pokazala študija 500.000 moških in žensk, starih 50 let in več. Že če dodate 1 ali 2 enoti sadja in zelenjave na dan, lahko znižate tveganje za 6 odstotkov.

Pijte rdeče vino Pivci rdečega vina so zmanjšali tveganje za raka debelega črevesja in danke za 68 odstotkov v nedavni študiji Univerze New York State. Nasprotno pa ga niso ljubitelji belega vina. Raziskovalci domnevajo, da je morda antioksidant resveratrol v rdečem vinu močno zaščitno sredstvo pred rakom debelega črevesja.

Večkrat jejte ribe Moški, ki so jedli ribe petkrat ali večkrat na teden, so imeli za 40 odstotkov nižje tveganje za nastanek raka debelega črevesja in danke v primerjavi s tistimi, ki so ribe jedli manj kot enkrat na teden.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja