ActiMaris Forte koncentrirana raztopina za čiščenje ran, 300 mL

ActiMaris je preprosta in naravna rešitev za kožo, sluznico in rane. ActiMaris je preprosta in naravna rešitev za kožo, sluznico in rane.
440680 13305

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
ActiMaris je preprosta in naravna rešitev za kožo, sluznico in rane. Primeren je za čiščenje, vlaženje in razkuževanje kože in ran brez bolečine, draženja in ponovne infekcije.
 
Morska voda, ki ji je dodan aktivni kisik izjemno učinkovito čisti, manjša oteklino, pospešuje granulacijo in epitelizacijo, zmanjšuje število bakterij, učinkovito blaži neprijeten volj, pospešuje celični metabolizem in zmanjšuje draženje ter rdečino.
 
ActiMaris koncentrirana raztopina za čiščenje ran zagotavlja izredno učinkovito čiščenje površine tkiva, tako biofilma kot težje dostopnih mest. ActiMaris forte je še zlasti učinkovit pri močno okuženih in vnetih ranah, pri nekrozah ter pri ranah z neprijetnim vonjem.

Uporaba ActiMaris Forte raztopine

Kompreso ali gazo dobro navlažite s koncentrirano raztopino za čiščenje ran ActiMaris forte ter jo položite na rano. Izdelek je zelo primeren za rahljanje fibrinskih plasti ter ostankov nekroz. Močno blaži neprijetni vonj.
 
ActiMaris je primeren za čiščenje, izpiranje, vlaženje in razkuževanje akutnih mehanskih ran (kožnih laceracij, ugrizov, ureznin, odrgnin, raztrganin in zmečkanin ter postoperativnih ran), kroničnih ran (razjed zaradi pritiska, arterijskih in venoznih razjed, diabetičnih razjed ter različnih razjed na nogah), termičnih in kemičnih ran (opeklin 1. In 2. stopnje), vstopnih mest za urološke katetre, cevke PEG in drenažne cevke terza lokalno zdravljenje vnetnih procesov na sluznici in koži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Predstave
Naslednje slike so predlogi za primere, kako si ženske lahko pomagajo:

• porinite kroglico v dveh korakih: naprej v nožnico, nato navzgor do maternice, jo obdržite zgoraj in nato spustite v enakih korakih navzdol, pri tem dihajte normalno;

• rahlo sunite žogico za namizni tenis v nožnico navzgor in navzdol;

• odprite nožnico, kot bi hoteli odstraniti tampon, in jo ponovno zaprite.

Na začetku je zelo težko ločiti posamezne mišice medeničnega dna. Pri tem pomaga naslednja vaja:

• obkrožite penis svojega partnerja počasi od spodaj navzgor, zadržite napetost in od zgoraj navzdol popustite.

Ciljni trening medeničnega dna ponujajo tudi nekateri fizioterapevti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Actimaris Actimaris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja