ActiMaris Sensitive raztopina za izpiranje ran, 300 mL

ActiMaris je preprosta in naravna rešitev za kožo, sluznico in rane. ActiMaris je preprosta in naravna rešitev za kožo, sluznico in rane.
914169 13306

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Vasiljka **** 18. 04. 2018 18:27
Super izdelek za izpiranje ran - dobro očisti rano in preprečuje razvoj bakterij in virusov! Priporo... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Morska voda, ki ji je dodan aktivni kisik izjemno učinkovito čisti, manjša oteklino, pospešuje granulacijo in epitelizacijo, zmanjšuje število bakterij, učinkovito blaži neprijeten volj, pospešuje celični metabolizem in zmanjšuje draženje ter rdečino.
 
Raztopina za izpiranje ran ActiMaris je odlična izbira za čiščenje in razkuževanje celega telesa ali posameznih delov še zlasti v primeru kolonizacije z MRSA. Odlična je ob menjavi oblog za rane in kompres ter za izpiranje kože in ran.

Uporaba:

Priporočamo, da rano vedno najprej izperete in očistite z raztopino za izpiranje ran ActiMaris, da odstranite lahko odstranljive plasti in nečistoče. Postopek ponavljajte, dokler ne odstranite vseh plasti in odmrlega tkiva, rana pa je na pogled čista. 
 
ActiMaris je primeren za čiščenje, izpiranje, vlaženje in razkuževanje akutnih mehanskih ran (kožnih laceracij, ugrizov, ureznin, odrgnin, raztrganin in zmečkanin ter postoperativnih ran), kroničnih ran (razjed zaradi pritiska, arterijskih in venoznih razjed, diabetičnih razjed ter različnih razjed na nogah), termičnih in kemičnih ran (opeklin 1. In 2. stopnje), vstopnih mest za urološke katetre, cevke PEG in drenažne cevke ter za lokalno regeneracijo sluznice in kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Moja telesna pripravljenost
Program gibanja vam bo popolnoma ustrezal šele takrat, ko se boste preizkusili v testu zdravja, dejavnosti in telesne pripravljenosti. Odvisno od tega, katere vaje si boste izbrali, boste v 30 do 60 minutah izvedeli, kakšne so vaša zmogljivost, moč in usklajenost v primerjavi s povprečnimi dosežki v populaciji za vašo starostno skupino.

Po prvih šestih tednih treninga lahko aktivno natančno ugotovite, na katerem področju ste se izboljšali.

Če omenjenega testa (še) nočete opravljati, lahko kljub temu začnete program vadbe. V tem primeru se morate preizkusiti le v kratkem testu, za katerega potrebujete največ deset minut.

Test lahko izvedete tudi s pomočjo naslednjih strani - seveda boste morali dosežke sami ovrednotiti in si potem izbrati primerne vaje ter intenzivnost vadbe.

Pri vseh testih na področju zmogljivosti, moči in gibčnosti gre za to, da spoznate in izmerite, v kakšni telesni pripravljenosti ste.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Actimaris Actimaris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja