Add Actives - VZOREC C20 Tetraforce Activator, 2 ml

Preizkusite 20% Vitamin C serum. Izjemno močan koncentrat izključno aktivnih učinkovin uspešno cilja na: • Gube • Od sonca poškodovano kožo • Ne-enakomeren ten in pigmentne madeže • Brazgotine in strije • Suho, luskasto, grobo kožo Preizkusite 20% Vitamin C serum. Izjemno močan koncentrat izključno aktivnih učinkovin uspešno cilja na: • Gube • Od sonca poškodovano kožo • Ne-enakomeren ten in pigmentne madeže • Brazgotine in strije • Suho, luskasto, grobo kožo
804223 30128

Ocene in mnenja

Opis

*Slika je simbolična. Vzorec zajema eno kos viale, ki je na sliki, le-ta pa vsebuje 1 ml seruma.

UPORABA:
Vzorec lahko uporabite tako, da ga pred nanosom pomešate z vašim najljubšim serumom, oljem, kremo...
Lahko ga nanesete tudi direktno, nerazredčenega.
2-3 kapljice zadostujejo za celoten obraz.
Serum je oljne teksture, vendar je precej lahek in 'suh', tako da se hitro vpije in ne pušča mastnega sloja ter ne maši por.

TRIJE NAJBOLJŠI NAČINI, KAKO NAJBOLJE UPORABITI 1 ml VZORCA:

1. način: 
1 ml vzorca zadostuje za 7 dnevno nerazredčeno uporabo (2-3 kaplje/dnevno). Torej, sedem dni lahko uporabljate izjemno koncentriran izdelek z 20% vitamina C.
Na prste nakapljate 2-3 kaplje seruma, rahlo razmažete med rokami, da se olje segreje in porazdeli po večji površini, nato pa s prsti pritiskate olje na obraz oz. 'natapkate' celotno površino obraza, vratu in dekolteja.

2. način: 
Celotni vsebini vzorca lahko primešate 1 ml svojega najljubšega olja, da dobite približno 10% koncentracijo vitamina C, tako vam bo vsebina zadostovala za 14 dni. Olje enostavno dolijte v vialo, v kateri je serum, dobro pretresite in nanašajte enako, kot je opisano v prvem načinu.

3. način: 
Če celotno vsebino vzorca primešate k 10 ml olja ali kreme, dobite približno 2% koncentracijo vitamina C v končni mešanici, vsebina pa vam lahko zadostuje do 30 dni.

ČESA NE SMETE:
C20 TETRAFORCE ACTIVATOR ne mešajte z izdelki, katerih delovanje je odvisno od njihovega ph-ja (AHA kisline, BHA – salicilna kislina, niacinamid) oz. z izdelki, katerih aktivne substance niso kompatibilne z vitaminom C (izdelki z niacinamidom in bakrom oz. bakrovimi peptidi).

C20 TETRAFORCE ACTIVATOR lahko uporabite PO NANOSU izdelkov, ki vsebujejo AHA IN BHA kisline. Razmak med njimi naj bo vsaj 1 ura. Nikakor pa jih ne uporabljajte istočasno.

Priporočamo, da serum nanašate nerazredčeno, oz. če ga želite mešati s kremo, naj bo le-ta čim lažje teksture. Ker je serum precej hranljiv, ne priporočamo mešanja z gostimi kremami, ki vsebujejo trde maščobe in gostilce (kakavovo maslo, karitejevo maslo, stearinsko kislino...).

Vzorec je pakiran v sterilne farmacevtske viale, s čimer je zaščitena neoporečnost izdelka, doziranje je lažje, po vsakokratni uporabi pa lahko vzorec ponovno dobro zatesnite in tako zaščitite vsebino pred oksidacijo in kontaminacijo.
Pomislili smo tudi na to, da bi želeli vzorec razredčiti, zato smo ga napolnili v viale, ki imajo 2 ml volumna, da boste lahko vanj vlili enako količino vašega najljubšega olja in tako dobili 10% koncentracijo vitamina C, končna mešanica pa bo še vedno v sterilni embalaži, saj pretakanje ne bo potrebno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Add Actives Add Actives
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja