Advazorb Heel obloga iz hidrofilne pene za peto, 5 oblog
Advazorb Heel obloga iz hidrofilne pene za peto, 5 oblog
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Advazorb Heel obloga iz hidrofilne pene za peto, 5 oblog

Proizvajalec: Advancis
Blagovna znamka Advancis Medical v svoji ponudbi oblog iz hidrofilne pene, izdelanih v Združenem kraljestvu, združuje visokokakovostne ucinkovite izdelke in konkurencne cene.
Brezplačna poštnina!
Cena: 73,11 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaobloga
Namenabsorbcija eksudata
Mesto uporaberana

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Blagovna znamka Advancis Medical v svoji ponudbi oblog iz hidrofilne pene, izdelanih v Združenem kraljestvu, združuje visokokakovostne ucinkovite izdelke in konkurencne cene. Široka ponudba pacientu prijaznih, vpojnih oblog iz pene znamke Advazorb je na voljo v dveh različicah – nelepljive obloge in atravmatske silikonske lepljive obloge. Izdelki so zasnovani tako, da zagotavljajo rešitev za zapleteno obvladovanje izlockov, obenem pa zašcitijo izpostavljeno občutljivo kožo. Znamka Advazorb tako združuje izjemno sposobnost vpijanja izločka in plast atravmatskega nežnega lepljivega silikona.

Obloge Advazorb so mehke in prilegajoče se nelepljive obloge iz hidrofilne poliuretanske pene, prevlečene s filmom, ki koži omogoča dihanje. Nelepljiva obloga iz pene zelo dobro vpija tekočine in je idealna za uporabo pod kompresijskimi obvezami, saj lahko v svoji strukturi zadrži visoko stopnjo izločka, je tanka in prevlečena z zaščitnim povrhnjim filmom.

- Izdelana iz hidrofilne pene.

- Visokokakovostna poliuretanska pena je visoko vpojna in zadržuje izloček. Na voljo v običajni in tanki različici, da ustreza ranam razlicnih velikosti.

- Tanek zunanji film z nizko stopnjo trenja je neprepusten za bakterije in izločke.

- Linija izdelkov Advazorb je prevlečena z vodoodpornim zašcitnim filmom, ki preprečuje vdor snovi iz okolja v rano. Zunanja plast obloge je zasnovana tako, da se ustvari manj trenja z oblekami in povoji, kar podaljša njen čas uporabe. Obloga se manj „naguba“ in se ne odlepi samodejno.

- Mehka in prilegajoča se.

- Vzdržuje vlažno okolje za celjenje ran.

- Prožna in prilagodljiva.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaobloga
Namenabsorbcija eksudata
Mesto uporaberana

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.