Afrodita 100% SPA De-Stress mleko za telo, 250 mL

Afrodita 100% SPA De-Stress mleko za telo z hialuronsko kislino in petimi eteričnimi olji izdatno navlaži kožo. Afrodita 100% SPA De-Stress mleko za telo z hialuronsko kislino in petimi eteričnimi olji izdatno navlaži kožo.
33140 33140
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita 100% SPA De-Stress mleko za telo z hialuronsko kislino in petimi eteričnimi olji izdatno navlaži kožo.

Zakaj uporabiti mleko za telo Afrodita?

  • ker ima sproščujoč učinek
  • prijetno diši
  • vsebuje kar 5 eteričnih olj
  • obogateno je z hialuronsko kislino
  • se hitro vpije
  • ne vsebuje parafina
  • in je veganski izdelek

Delovanje De-Stress mleka za telo

Mleko za telo nas spodbudi k vsakodnevnem ritualu oskrbe kože. Koža na telesu se z vsakim čiščenjem in vsakim prhanjem še dodatno izsuši. S tem posegamo v naravno zaščito kože in spodbudimo občutke zategovanja in draženja na koži.

De-Stress mleko za telo nudi ob negovanju še sproščujoč učinek, saj vsebuje kar pet eteričnih olj. Združena so v kompleks, ki ima DETOX učinek in poskrbi za prijeten vonj mleka za telo. Dišavo ustvari eterično olje limone ter eterično olje pomarančne, ki so jim dodana eterična olja mete, koprca ter sivke. Eterična olja so popolnoma naravna in čista. Imajo pa tudi pozitivne učinke na kožo.

Mleko za telo De-Stress ob vsakem nanosu učinkovito nahrani in navlaži kožo. Za izdatno vlaženje poskrbi popolnoma naravna hialuronska kislina. Produkcija hialuronske kisline se z leti zmanjšuje in zato je stanje kože lahko vidno poslabšano. Molekule polisaharida izboljšajo vlažnost kože, saj lahko nase vežejo ogromne količine vode. Koža je zato bolj čvrsta in sijoča, prav tako pa bolje zaščitena.

Ker ima mleko za telo zelo lahkotno teksturo, se brez težav vpije v kožo kmalu po nanosu in zagotavlja prijeten občutek na koži, brez mastnih in lepljivih madežev.

Uporaba mleka za telo

De-Stress mleko za telo nanesite na očiščeno in dobro osušeno kožo. V izdatnem in enakomernem sloju nanesite po celotnem telesu z nežnimi krožnimi gibi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja