Afrodita 100% SPA Organic Argan 100% naravno negovalno olje, 150 mL

Afrodita 100% SPA Organic Argan 100% naravno negovalno olje je primerno tako za masažo kot negovanje kože telesa. Afrodita 100% SPA Organic Argan 100% naravno negovalno olje je primerno tako za masažo kot negovanje kože telesa.
33148 33148
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita 100% SPA Organic Argan 100% naravno negovalno olje je primerno tako za masažo kot negovanje kože telesa.

Značilnosti negovalnega olja

  • popolnoma naravno
  • hranljiva formulacija
  • z organskim arganovim oljem
  • vegansko

Delovanje Organic Argan negovalnega olja

Bogato negovalno olje je izjemno dragocen dodatek za vašo kožo. Čeprav redno negujete telo z različnimi izdelki kot so losjoni, mleka ali masla za telo, vaša koža občasno potrebuje res izdatno nego. Negovalna olja s svojo čisto sestavo omogočijo, da koža enostavno posrka vase vse učinkovine, ki jih potrebuje.

Afroditino negovalno olje Organic Argan je popolnoma naravno olje. Vsebuje čisto ekološko arganovo olje. Arganovo olje, je pridobljeno iz Maroka. Tam uspeva na arganovih drevesih, na katerih rastejo plodovi iz katerih se že stoletja pridobiva arganovo olje. Pravijo, da je prav arganovo olje pravi eliksir za kožo. Vsebuje namreč veliko vitamina E, ki deluje kot antioksidant. S tem pa se zaščitijo kožne celice pred delovanjem prostih radikalov.

Arganovo olje je zelo dragoceno saj se za en liter olja porabi kar 40 kilogramov plodov. Le-ti pa se obirajo in za iztis pripravljajo le ročno.

Učinki arganovega olja na kožo so vidni že po nekaj nanosih. Negovalno olje Organic Argan bo vašo kožo na nežen način zmehčalo. Ob tem pa bo argan sprostil tudi svojo hranljivo moč in prispeval k regeneraciji kože.

Uporaba negovalnega olja

Afrodita Organic Argan negovalno olje lahko uporabljate za redno negovanje telesa. Če želite, pa je lahko negovalno olje tudi vaš pripomoček za masaže. Nekaj ga kanite na dlani in pričnite z nežno masažo, da se olje začne postopoma vpijati.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja