Afrodita 100% SPA Organic Argan krema za prhanje in maska, 150 mL

Afrodita 100% SPA Organic Argan krema za prhanje in maska ponuja dvojno uporabo edinstvenih učinkov arganovega olja. Afrodita 100% SPA Organic Argan krema za prhanje in maska ponuja dvojno uporabo edinstvenih učinkov arganovega olja.
33149 33149
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita 100% SPA Organic Argan krema za prhanje in maska ponuja dvojno uporabo edinstvenih učinkov arganovega olja.

Prednosti in karakteristike kreme za prhanje in maske

  • dvojno delovanje
  • vsebuje arganovo olje
  • brez dodanega parafina
  • primerno za vegane

Delovanje Organic Argan kreme za prhanje in maske

Afroditin izdelek iz linije Organic Argan ima edinstveno formulacijo, ki omogoča delovanje kar na dva načina.

Za najbolj preprosto negovanje kože, uporabite izdelek za vsakodnevno prhanje. Tako boste v nekaj kratkih trenutkih vaši koži ponudili izdatno hranljivo nego arganovega olja. Po prhanju bo vaša koža izredno mehka na otip, brez izsušenega in zategujočega občutka.

Drugi način rabe je nekoliko zanimivejši in drugačen. Maske za nego obraza so nekaj povsem normalnega medtem ko so maske za kožo na telesu prava redkost. Z Afroditino kremo za prhanje in masko Organic Argan, lahko preizkusite tudi učinek intenzivne obnovitvene maske za telo. Tako bo imelo arganovo olje še več časa, da temeljito nahrani kožo.

Pri obeh načinih je glavni razlog za negovanje arganovo olje. Arganovo olje velja za pravi eliksir za kožo. Je zelo cenjeno naravno sredstvo, ki je izredno učinkovito za kožo in njen izgled. S številnimi antioksidanti dobro varuje kožo pred številnimi negativni vplivi okolja na kožo. Arganovo olje je zelo bogato z vitaminom E, ki je eden izmed močnejših antioksidantov. S svojimi zmogljivimi učinki poskrbi za bolj elastično in napeto kožo. Celosten videz kože je bolj svež, sijoč in mladosten.

Ne glede na to, na kakšen način boste izkoristili vse učinkovine arganovega olja, ali med prhanjem ali kot intenzivno masko za telo, bo vaša koža intenzivno negovana s povsem naravno sestavino.

Uporaba kreme za prhanje in maske

Organic Argan kremo za prhanje in masko lahko uporabljate na dva načina. Prvi način je uporaba pri vsakodnevnem prhanju. Na vlažno kožo nanesite nekaj kreme in ustvarite nežno peno, ki bo očistila vašo kožo. Temeljito sperite s tekočo vodo.

Če želite uporabiti kremo za masko za telo, jo v enakomernem debelejšem sloju nanesite na kožo. Pustite, da maska učinkuje dobre tri minute, nato pa izperite ostanke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja