Afrodita 100% SPA Pure Coconut kokosov piling za telo, 175 g

Afrodita Pure Coconut kokosov piling za telo poskrbi za mehko in gladko kožo z kokosovim oljem in kokosovo moko. Afrodita Pure Coconut kokosov piling za telo poskrbi za mehko in gladko kožo z kokosovim oljem in kokosovo moko.
33158 33158
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Pure Coconut kokosov piling za telo poskrbi za mehko in gladko kožo z kokosovim oljem in kokosovo moko.

Značilnosti pilinga za telo

  • z organskim kokosovim oljem
  • ima regenerativno delovanje
  • prijetnega vonja
  • vegansko
  • ne vsebuje parafina

Delovanje kokosovega pilinga za telo Afrodita

Vsakodnevno se naša koža naravno obnavlja. Proces, ki je nujno potreben, da naša koža lahko opravlja vse svoje funkcije, lahko tudi mi nekoliko pospešimo. Obnavljanje kože namreč poteka po ustaljenem načinu. Kožne celice vsakodnevno odmirajo in vsakodnevno odpadajo s kože, nadomeščajo pa jih nove, ki zasedejo njihova mesta. Z rednim izvajanjem pilinga telesa, pa lahko pohitrimo odpadanje odmrlih kožnih celic.

Ker iz kože odmrle celice odpadejo hitreje, si lahko obetamo boljši izgled kože. S pomočjo kokosovega pilinga za telo Pure Coconutboste v nekaj trenutkih doživeli prijetno masažo in uživali v nežno gladki koži.

Za piling učinek poskrbi naravni abraziv kokosove moke. Majhni delci med nanašanjem učinkovito odstranijo odmrle celice povrhnjice. Za dodatno oskrbo kože po pilingu pa poskrbi prisotno kokosovo olje.

Popolnoma naravno ekološko kokosovo olje je pridobljeno s hladnim stiskanjem. S tem postopkom se namreč ohranijo vsi minerali in antioksidativni učinek posušenih kokosovih jeder. Kokosovo olje deluje regenerativno, s pomočjo antioksidantov pa kožo ščiti pred prehitrim staranjem. V pilingu za telo Pure Coconut poskrbi še za dodatni učinek mehčanja in glajenja kože.

Za negovalni učinek pilinga Pure Coconut poskrbi karitejevo maslo. S svojim vlažilnim in hranilnim učinkom, je ena izmed najpogostejših sestavin negovalnih izdelkov za telo. Je zelo dragoceno maslo, ki se pridobiva iz semen karitejevega drevesa. Vsebuje namreč številne vitamine, maščobne kisline in tudi antioksidante.

Uporaba kokosovega pilinga za telo Afodita

Za doseganje optimalnih učinkov uporabite piling za telo po potrebi, lahko vsak teden. Pred nanosom premešajte piling, nato pa ga nanesite na kožo. Od minute do treh minut izvajajte nežne krožne gibe, da piling učinkovito opravi svoje delo. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja