Afrodita 100% SPA Pure Coconut Light maslo za telo, 200 mL

Afrodita Pure Coconut Light maslo za telo nudi regenerativno nego s prijetno lahko teksturo. Afrodita Pure Coconut Light maslo za telo nudi regenerativno nego s prijetno lahko teksturo.
33157 33157
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Pure Coconut Light maslo za telo nudi regenerativno nego s prijetno lahko teksturo.

Prednosti in karakteristike masla za telo

  • vsebuje organsko kokosovo olje
  • lahka tekstura
  • obnovitveni učinek
  • ne vsebuje parafina
  • primerno za vegane

Delovanje Pure Coconut Light masla za telo Afrodita

Masla za telo so nekoliko bolj bogata od krem za telo in veliko bolj bogata od losjonov. Marsikoga masla odvrnejo zaradi napačnega prepričanja, da zelo obtežijo kožo in puščajo neprijeten masten občutek.

Afrodita ja razvila maslo, ki pa ima izredno lahko teksturo. Kljub temu pa je izjemno hranljivo in učinkuje ob vsakem nanosu na vašo kožo. Light maslo za telo Pure Coconut vsebuje popolnoma naravno ekološko deviško kokosovo olje, ki je pridobljeno s hladnim stiskanjem. Ker ima to kokosovo olje zelo visoko koncentracijo naravnih maščobnih kislin, ima maslo za telo regenerativni učinek.

Kokosovo olje je zelo pogosto v negi kože, saj ima številne pozitivne učinke. Med drugim tudi moč antioksidativnega učinkovanja. Na preprost način kožo zavaruje pred nezaželenimi učinki okolja. Ker veže nase proste radikale, kožo zavaruje pred prehitrim staranjem. Kokosov oreh je vir mineralov in ker je olje pridobljeno s hladnim stiskanjem, se ti minerali ohranijo tudi v maslu.

Po nanosu masla za telo, bo vaša koža izdatno zaščitena pred pretiranim izsuševanjem. Maslo se hitro vpije v kožo in ne pušča neprijetnih mastnih madežev. Vaša koža bo prijetno odišavljena, na otip pa bo voljna, mehka in zelo gladka.

Uporaba light masla za telo

Afrodita Pure Coconut Light maslo za telo nanesite vsakodnevno na vašo kožo. V enakomernem sloju nanesite na telo in počakajte, da se vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja