Afrodita 100% SPA Pure Coconut tonik, 150 mL

Afrodita 100% SPA Pure Coconut tonik učinkovito osveži in navlaži vašo kožo ali lase. Afrodita 100% SPA Pure Coconut tonik učinkovito osveži in navlaži vašo kožo ali lase.
33159 33159
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita 100% SPA Pure Coconut tonik učinkovito osveži in navlaži vašo kožo ali lase.

Prednosti in lastnosti tonika

  • vsebuje 100% kokosovo vodo
  • vsestranska uporaba
  • za obraz
  • za telo
  • za lase
  • hidratantni učinek
  • brez parafina
  • primerno za vegane

Delovanje tonika Pure Coconut

Tonik Pure Coconut iz linije 100% SPA je edinstven tonik, ki je vsestransko uporaben. Namenjen je namreč uporabi na obrazu, na telesu in tudi na laseh.

S tonikom Pure Coconut se boste celostno osvežili na zelo preprost način. Tonik vsebuje kokosovo vodo, ki je pogosto označena za eliksir mladosti, poimenujemo pa jo tudi kot vodo življenja. Kokosova voda se pridobiva iz zelenih, nezrelih kokosov. Kokosova voda vsebuje številne elemente, ki imajo pozitivne učinke na telo. Vsebuje namreč aminokisline in encime, ter beljakovine, vitamine in minerale.

Popolnoma naravna kokosova voda poskrbi za izdatno hidratantno nego. Tako kožo kot lase učinkovito in globinsko navlaži. Prispeva pa tudi k zaščiti pred pretirano dehidracijo. Kokosova voda prispeva k vitalnemu in mladostnemu izgledu kože, saj lahko učinkuje v globljih plasteh kože.

Z vsakim nanosom tonika Pure Coconut vas bo zajel val svežine, ki bo imel pozitivne učinke, ne glede na to ali ga nanesete na obraz, telo ali lase.

Uporaba Afroditinega tonika

Tonik Pure Coconut je primeren za uporabo na koži obraza ali telesa, prav tako pa ga lahko uporabite na laseh. Iz primerne razdalje razpršite po željenem predelu in uživajte v svežini.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja