Afrodita 100% SPA Zen Rituals rižev piling za telo, 200 mL

Afrodita 100% SPA Zen Rituals rižev piling za telo učinkovito odstrani odmrle kožne celice iz vaše kože. Afrodita 100% SPA Zen Rituals rižev piling za telo učinkovito odstrani odmrle kožne celice iz vaše kože.
33161 33161
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita 100% SPA Zen Rituals rižev piling za telo učinkovito odstrani odmrle kožne celice iz vaše kože.

Prednosti in lastnosti pilinga za telo

  • z rižem
  • dodan izvleček bambusa
  • primerno za vegane
  • ne vsebuje parafina

Delovanje riževega pilinga za telo Zen Rituals

Z rednim izvajanjem pilinga kože prispevamo k hitrejši regeneraciji. Obnavljanje kože je popolnoma naraven proces. Vsak dan iz kože namreč odpadejo številne odmrle kožne celice. Ker jih hitro nadomestijo nove, tega procesa sploh ne zaznamo.

Rižev piling za telo Zen Rituals pa prispeva k hitrejšemu odpadanju odmrlih celic. V nežnem ritualu s pridihom daljnega vzhoda bodo naravni riževi delci nežno delovali na povrhnjico.

Za negovalno vlažilni učinek med pilingom pa poskrbi izvleček bambusovih vršičkov. Za bambus je znano, da ima številne pozitivne učinke. Nekateri pravijo, da je simbol večne mladosti in moči. V ekstraktu se skrivajo tako proteini, kot tudi organske kisline, sluzi, ogljikovi hidrati in celuloza. Vsebuje tudi mineralne soli in vitamine. Zaradi bambusovih vršičkov boste po nanosu pilinga na koži občutili prijetno svežino. Vaša koža bo dobro navlažena in prijetna na otip.

Uporaba Afrodita riževega pilinga za telo

Afroditin rižev piling za telo uporabljajte redno, da boste dosegli optimalne učinke. Pred nanosom pomešajte piling in ga nanesite na kožo. Vmasirajte z nežnimi krožnimi gibi, ki jih izvajajte od ene do treh minut. Ostanke pilinga nato temeljito izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja