Afrodita 4D Collagen Lifting Effect Slepping maska za obraz, 2 x 6 mL

Nočni lifting s pomočjo morskega kolagena v maski za obraz Afrodita 4D Collagen Lifting Effect, bo v eni noči vidno napel vašo kožo. Nočni lifting s pomočjo morskega kolagena v maski za obraz Afrodita 4D Collagen Lifting Effect, bo v eni noči vidno napel vašo kožo.
32888 32888
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Nočni lifting s pomočjo morskega kolagena v maski za obraz Afrodita 4D Collagen Lifting Effect, bo v eni noči vidno napel vašo kožo.

Zakaj uporabiti nočno masko za obraz 4D Collagen Lifting Effect?

  • deluje ponoči
  • zagotavlja jutranji spočit in svež videz
  • edinstvena kombinacija sestavin za učinek liftinga

Delovanje 4D Collagen Lifting Effect maske za obraz

Maska za obraz predstavlja dodatno nego za kožo vašega obraza. Masko, ki deluje ponoči 4D Collagen Lifting Effect ne potrebujete odstranjevati iz kože, kar je običajno kar zahteven postopek. Z nočno masko pa koži zagotovite tudi dlje trajajoče negovanje, ki rezultate pokaže zjutraj, ko se zbudite z lepim in svežim videzom kože, z manj vidnimi gubami.

V maski sta dve sestavini, ki skupaj učinkovito prispevati k bolj napeti koži. Biološko aktivni peptidi spodbudijo kožne celice, da se hitreje delijo. Ob tem pa spodbudijo celice, da sintetizirajo več kolagena, elastina ter hialuronske kisline. Ker je koncentracija teh treh elementov večja, se posledično zavira kronološko in tudi foto staranje kože. Vaš obraz pa bo po uporabi bolj mladosten, saj bo koža bolj čvrsta in vidnih bo manj gub.

Za še bolj napet videz kože in manjšo vidnost znakov staranja poskrbi morski kolagen. Njegove patentirane mikrosfere postopoma prodirajo v zgornje plasti epidermisa. Tam nase učinkovito vežejo vlago in povečajo svoj volumen kar za desetkrat. S tem je koža vidno bolj napeta, gube pa so manj opazne.

Uporaba maske za obraz Afrodita

Maska za obraz Afrodita iz linije izdelkov 4D Collagen Lifting Effect je odlična večerna maska, ki učinkuje med spanjem. Za optimalne učinke jo nanesite na temeljito očiščeno kožo, ki ste jo tudi tonizirali. Masko nanesite v izdatni količini, da enakomerno prekrijete celotno površino obraza. Pustite masko učinkovati čez noč.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov