Afrodita 4D Collagen Lifting Effect vlažilni serum, 30 mL

Izdatno vlaženje in viden lifting učinek dosežete s pomočjo Afrodita 4D Collagen Lifting Effect vlažilnega seruma, že predno nanesete negovalno kremo. Izdatno vlaženje in viden lifting učinek dosežete s pomočjo Afrodita 4D Collagen Lifting Effect vlažilnega seruma, že predno nanesete negovalno kremo.
32886 32886
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Izdatno vlaženje in viden lifting učinek dosežete s pomočjo Afrodita 4D Collagen Lifting Effect vlažilnega seruma, že predno nanesete negovalno kremo.

Zakaj uporabiti vlažilni serum Afrodita 4D Collagen Lifting Effect?

  • primerna za kožo po 30. letu
  • učinkuje pri vseh vrstah kože
  • viden lifting kože
  • učinkovite sestavine
  • ne vsebuje parabenov ter parafina

Delovanje Afrodita 4D Collagen Lifting Effect vlažilnega seruma

Vlažilni serum je odličen dodatek k negi obraza, če želite vaši koži zagotoviti ustrezno vlažnost in jo pripraviti na naslednje izdelke za nego kože. Afrodita 4D Collagen Lifting Effect vlažilni serum ob izdatnem vlaženju tudi zmanjša vidnost gub in izboljša napetost kože.

V serumu so biološko aktivni peptidi, ki spodbudijo celice k hitrejšemu deljenju in sintetizaciji večje količine kolagena, elastina ter hialuronske kisline. S tem se tudi upočasni kronološko ter foto staranje, koža pa pridobi mladosten in svež videz, z manj vidnimi gubami.

Prisoten morski kolagen poskrbi za bolj napeto kožo. Patentirana mikrosfera morskega kolagena kmalu po nanosu prodre v zgornjo plast epidermisa. Tam svoj volumen poveča tudi za 10-krat, saj nase intenzivno vleče vlago.

Vlažilni serum je obogaten z vitaminom E, ki kožo zaščiti pred vplivom prostih radikalov, ob tem pa kožo tudi optimalno navlaži.

Uporaba vlažilnega seruma

Vlažilni serum Afrodita 4D Collagen Lifting Effect je odličen za nanos pred negovalno kremo, saj še dodatno navlaži kožo. Uporabite ga lahko tudi kot podlago pred nanosom make-up izdelkov. Če imate mastno kožo, serum uporabite za samostojno nego.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja