Afrodita Active Boost anticelulitni gel s hladilnim učinkom, 180 mL

Active Boost anticelulitni gel s hladilnim učinkom pripomore k učinkovitejšemu preoblikovanju postave in ima poživljajoč učinek na telo po vadbi. Active Boost anticelulitni gel s hladilnim učinkom pripomore k učinkovitejšemu preoblikovanju postave in ima poživljajoč učinek na telo po vadbi.
33164 33164
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Active Boost anticelulitni gel s hladilnim učinkom pripomore k učinkovitejšemu preoblikovanju postave in ima poživljajoč učinek na telo po vadbi.

Prednosti in karakteristike anticelulitnega gela

  • hladilni učinek
  • gel tekstura
  • dodana eterična olja
  • veganski izdelek

Delovanje anticelulitnega gela Active Boost

Aktivni življenjski slog izdatno prispeva k blaženju vidnosti celulita oziroma pomarančne kože. Neljubi izgled kože, ki bi mu rade ubežale vse ženske, se pojavi pri veliki večini. Zadržana voda med maščobo na problematičnih predelih izoblikuje neprijeten videz kože z vdolbinicami. Telesna aktivnost pa prispeva tudi k celotno izboljšanem izgledu telesa in zmanjševanju obsega na želenih mestih.

Z rednim gibanjem in telesno aktivnostjo spodbudimo telo in njegove obtoke. Tako tudi učinkujemo na zadržano vodo v telesu. Za dodatno učinkovanje pa so na voljo kvalitetne kreme in geli, ki targetirano delujejo na problematičnih mestih.

Afroditin anticelulitni gel Active Boost ima poseben hladilni učinek. Ob telesni aktivnosti prispeva na že vzpostavljen proces topljenja maščobnih celic. Gel ima tudi izjemen učinek osvežitve utrujenih nog in stopal po naporni vadbi ali aktivnosti.

Za dodatno učinkovito delovanje poskrbijo skrbno izbrane sestavine, ki so povezane v edinstveno formulacijo. Anticelulitni gel je obogaten z ekstraktom svetega lotusa in bodečo lobodiko. Dodana pa so tudi eterična olje mete, grenivke, brina, popra, mentola, kafre in pomaranče.

Uporaba Afrodita Active Boost anticelulitnega gela

Anticelulitni gel s hladilnim učinkom nanesite na problematične predele telesa vsako jutro in vsak večer. Dobro vtrite in se prepustite hladilnemu učinku.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja