Afrodita Afrodita's Secret hranljiva učvrstitvena krema, 50 mL

Hranljiva učvrstitvena krema Afrodita predstavlja vsakodnevno nego za vašo kožo, bogato s hialuronsko kislino in ceramidi. Hranljiva učvrstitvena krema Afrodita predstavlja vsakodnevno nego za vašo kožo, bogato s hialuronsko kislino in ceramidi.
32716 32716

Ocene in mnenja

Opis

Hranljiva učvrstitvena krema Afrodita predstavlja vsakodnevno nego za vašo kožo, bogato s hialuronsko kislino in ceramidi.

Prednosti in lastnosti hranljive učvrstitvene kreme

  • primerno za suho kožo
  • vsebuje popolnoma naravno hialuronsko kislino
  • obogateno s ceramidi
  • ima učvrstitven efekt

Delovanje hranljive učvrstitvene kreme

Negovanje kože je lahko pravi izziv, če želite svoji koži ponuditi tisto kar potrebuje. Vsakodnevna nega ob redni uporabi prinese zavidljive učinke in veliko boljši videz vaše kože

Učvrstitvena krema Afrodita je primerna za vsakodnevno nego. Razvita je iz odličnih aktivnih sestavin in ponuja izdatno hranljivo nego za vaš obraz. Ob tem pa bo vaša koža tudi dodatno navlažena. Učvrstitvena krema ima odličen regenerativen učinek in poskrbi za bolj čvrsto kožo lepega videza.

Zelo pomembna sestavina učvrstitvene kreme je popolnoma naravna patentirana hialuronska kislina, ki lahko učinkuje tudi v globljih plasteh kože, saj ima majhno molekulsko maso. Hialuronska kislina učinkuje na povešene veke, podočnjake, pordelo kožo ter blaži vidnost gub na koži. Izjemno negovalno deluje tudi na suho in poškodovano kožo, ki ji vrača prožnost in čvrstost. Hialuronska kislina je odlična za vlaženje kože in zaščito kože pred soncem, vetrom in stresom, saj takrat še dodatno izgublja vlago.

Dodani ceramidi pripomorejo, da koža regenerira kožno bariero in tako močno zaščitijo pred dehidracijo in nevarnimi zunanjimi vplivi. Ceramidi so naravno prisotni v roženi plasti povrhnjice in držijo skupaj kožne celice. Zaščitna plast ceramidov in kožnih celic je izredno pomembna za zaščito kože, vendar se koncentracija ceramidov med staranjem drastično zmanjšuje in tako je koža vedno slabše zaščitena.

Uporaba Afrodita's Secret hranljive učvrstitvene kreme

Afrodita hranljivo učvrstitveno kremo uporabite za vsakodnevno nego kože. Nanesite na temeljito očiščen obraz z nežnimi gibi in pustite, da se vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja