Afrodita Afrodita's Secret vlažilna učvrstitvena krema, 50 mL

Afrodita Afrodita's Secret vlažilna učvrstitvena krema zagotavlja ustrezno vlaženje s hialuronsko kislino in hranljivo nego za vašo normalno do mešano kožo. Afrodita Afrodita's Secret vlažilna učvrstitvena krema zagotavlja ustrezno vlaženje s hialuronsko kislino in hranljivo nego za vašo normalno do mešano kožo.
32718 32718

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Afrodita's Secret vlažilna učvrstitvena krema zagotavlja ustrezno vlaženje s hialuronsko kislino in hranljivo nego za vašo normalno do mešano kožo.

Prednosti in lastnosti vlažilne učvrstitvene kreme Afrodita

  • primerno za normalno do mešano kožo
  • vsebuje popolnoma naravno hialuronsko kislino
  • obogateno z vitaminom B5 in beta-glukanom
  • primerno za vegane

Delovanje Afrodita's Secret vlažilne učvrstitvene kreme

V vsakem obdobju življenja moramo kožo ustrezno negovati. Tako normalna kot mešana koža potrebujeta zadostno količino vlage. V naravnem procesu staranja se izsuševanje kože poveča, kar pa se odraža tudi v vedno vidnejših gubah na obrazu.

Z vlažilno učvrstitveno kremo boste koži ponudili dvojno delovanje in vse kar v danem trenutku potrebuje. Odlična kombinacija aktivnih sestavin bo poskrbela za ustrezno vlaženje kože in jo hkrati dodatno zaščitila pred pretiranim izsuševanjem. Ob tem pa bo kožo vidno učvrstila in ji dala bolj mladosten in svež videz.

Izvrstna 100% naravna patentirana hialuronska kislina poskrbi za vlažilni učinek kreme. S svojo majhno molekulsko maso lahko prodre v globlje plasti kože in tam pozitivno učinkuje. Pomembno prispeva k zmanjševanju vidnih povešenih vek, podočnjakov in vidnih gub. Ob tem učinkovito oskrbi suho in poškodovano ter pordelo kožo, ki je običajno manj čvrsta ter elastična. Hialuronska kislina ob enem vlaži kožo ter jo ščiti pred pretirano dehidracijo, tudi ko je koža izpostavljena zunanjim vplivom.

Vlažilna učvrstitvena krema je obogatena s provitaminom B5, ki celostno vpliva na izgled kože. Deluje regenerativno in vlažilno. Razdraženo kožo pa pomiri, navlaži ter omehča.

Uporaba vlažilne učvrstitvene kreme

Vlažilno učvrstitvena krema je primerna za vsakodnevno negovanje kože. Najprej temeljito očistite obraz, da ga pripravite za vse pozitivne učinke vlažilne učvrstitvene kreme Afrodita. Nato kremo z nežnimi gibi vtrite na celotno površino obraza in pustite da se vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja