Afrodita Ageless nočna krema, 50 mL

Afrodita Ageless nočna krema bogato nahrani zrelo kožo kar čez noč. Afrodita Ageless nočna krema bogato nahrani zrelo kožo kar čez noč.
32895 32895
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Ageless nočna krema bogato nahrani zrelo kožo kar čez noč.

Prednosti in lastnosti Ageless nočne kreme

  • nočno učinkovanje
  • primerna za zrelo kožo po 55. letu
  • hranljiva nega

Delovanje nočne kreme Ageless

Zrela koža odraža življenje vsake posameznice. Pri negi zrele kože moramo biti pozorni na veliko dejavnikov, da se uspešno spopademo s hormonskim neravnovesjem, ki mu je koža po 55. letu zelo pogosto izpostavljena.

Nočna krema Ageless zagotavlja učinkovito hranljivo nego. S pomočjo Pro-Ageing nege se spodbuja naravni obnovitveni proces kožnih celic. Struktura kože se okrepi in tako je kakovost kože kljub zrelim letom izboljšana.

Močni rastlinski izoflavoni, ki jih vsebuje nočna krema Ageless so zaslužni za stimulacijo sinteze kolagena ter elastina, s čimer onemogočata njuno degradacijo. S pomočjo izoflavonov krema deluje tudi kot antioksidant, ki prispeva k preprečevanju staranja kože zaradi delovanja prostih radikalov.

Za hranljivo nego poskrbi edinstvena kombinacija popolnoma naravnega sončničnega olja ter olja žitnih kalčkov. Sončnično olje je znano kot naraven vir vitamina E, enega močnejših antioksidantov. Poleg vitamina E je bogato tudi z maščobnimi kislinami, vitaminoma B1 in B2, ter vsebuje lecitin in vose. Zaradi sončničnega olja je krema izredno hranljiva in ima tudi pomirjujoč učinek.

Drugo popolnoma naravno hranljivo olje je olje žitnih kalčkov. V sebi skriva bogato koncentracijo vitaminov, nenasičenih maščob ter beljakovin. Poskrbi za vlaženje kože kot tudi njeno optimalno oskrbo s hranili. Olje žitnih kalčkov spodbuja tudi naravno obnovitveno sposobnost kože.

S pomočjo Ageless nočne kreme, bo koža oskrbljena z manjkajočimi lipidi in zagotovila udoben občutek v lastni koži. Z redno uporabo nočne kreme Ageless bo koža bolj napeta in gladka, njen videz pa bo svež in bolj mladosten.

Uporaba Ageless nočne kreme

Če želite svoji zreli koži zagotoviti ustrezno nego, jo nanesite vsak večer po tem ko temeljito očistite obraz in ga tonizirate.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja