Afrodita Aloe Vera vlažilna krema, 50 mL

Izjemna hidratantna nega za vašo normalno do mešano kožo vam zagotavlja Aloe Vera vlažilna krema Afrodita. Izjemna hidratantna nega za vašo normalno do mešano kožo vam zagotavlja Aloe Vera vlažilna krema Afrodita.
32981 32981
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Izjemna hidratantna nega za vašo normalno do mešano kožo vam zagotavlja Aloe Vera vlažilna krema Afrodita.

Karakteristike vlažilne kreme

  • za normalno do mešano kožo
  • dolgotrajno vlaženje
  • z gelom aloe vere
  • dermatološko testirana
  • s hipoalergenim parfumom
  • ne vsebuje vazelina
  • brez parabenov ter parafina
  • veganska

Delovanje Aloe Vera vlažilne kreme

Vlaženje kože je nujno ne glede na tip kože, ki ga imate. Če imate normalno kožo ali mešano, lahko z vlaženjem optimalno oskrbite kožo. Smiselno je, da vlago v koži zadržite čim dlje, da bo koža dalj časa imela lep in svež videz.

V Afrodita Aloe vera vlažilni kremi za izjemno hidratacijo poskrbi gel aloe vere Barbadensis. Aloe vera je znana po svojih pozitivnih učinkih na kožo. Je izredno učinkovita pri vlaženju, hkrati pa kožo ob nanosu pomiri in pospeši njeno regenerativno sposobnost. Ker je koža dovolj napeta, so gube manj vidne. Z aloe vero pa lahko kožo tudi zaščitimo pred staranjem.

Vlažilna krema je obogatena z izvlečkom sene, ki ga poznamo kot naravno rastlinsko nadomestilo za hialuronsko kislino. Z izvlečkom sene zagotovimo še dodatno vlago koži. Ker je koža dobro navlažena, izvleček sene učinkuje tudi na izboljšanje naravnega zaščitnega filma na koži in hkrati kožo zaščiti pred posledicami fotostaranja.

Uporaba vlažilne kreme

Za optimalno navlaženost svetujemo, da kremo uporabljate tako zjutraj kot zvečer. V zadostni količini jo nanesite na obraz, po tem ko ga dobro očistite in nanesete tonik.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja